Plavky na sebe, kila dolů!!

Letošní letní dovolená už je tady a dokonce v plném proudu, takže nezbývá než zabalit letní hadříky, šatičky, plavky a hurá se vystavit někde na pláž. Na hubnutí do plavek už je nejspíše pozdě, zvlášť pokud se chystáte k odjezdu už za pár dnů, ale udržovat si optimální váhu můžete i během dovolené a rozhodně se nemusíte držet na uzdě, co se jídla týče. Vsaďte na vlákninu, kterou najdete v nápoji na hubnutí Glukomannan či chitosan osažený v kapslích FORMOfit.

Rozmotaný krejčovský metr

Zapomeňte na hladovění

Ať vás ani nenapadne udržovat svou váhu v ideálních mezích tím, že budete své tělo trápit hlady. To je to nejhorší, co můžete udělat! Pěkně si dobroty užívejte i na dovolené, samozřejmě s rozumem. S postavičkou vám mohou pomoci spolehlivé přírodní produkty obsahující vlákninu či chitosan. Pojďme se na to podívat podrobněji, ať víte do čeho jdete.

Ve vodě rozpustná vláknina

Pro příjemný pocit plného bříška můžeme doporučit Glukomannan nápoj na hubnutí.  V případě tohoto nápoje pocit plnosti zajistí čistě přírodní vláknina rozpustná ve vodě, tedy glukomanan. Bobtnající zázrak je obsažen v asijském konjackém kořeni. Dokáže nabobtnat až do 50 násobku svého vlastního objemu. Glukomanan doporučuje také Evropský úřad pro bezpečnost potravin, není se tedy čeho bát.  Je běžně používám jako doplněk nízkokalorických diet. Pokud denně užijete 3 mg Glukomananu, je výsledek zajištěn a dokonce zatočíte také s cholesterolem. Glukomannan stačí rozpustit ve sklenici vody a vypít asi půl hodiny před jídlem.

Pryč s tukovým polštářem

Největším problémem naší stravy jsou jistě tuky, holduje jim téměř každý. Po čase je to na nás pěkně vidět a tukových polštářů je třeba se zavčasu zbavit, jinak si zakládáme na nepěkné zdravotní problémy. S tukem si poradí chitosan. Tato přírodní látka velmi dobře váže tuky v trávicím traktu a odvání je z těla ven. Chitosan najdeme v přípravku FORMOfit , pokud budete kapsle užívat pravidelně v doporučeném množství, účinek se dostaví poměrně rychle. Přidejte trochu pohybu a zkuste vypustit chleba se sádlem čí jiné tučné laskominy, výsledky vás mile překvapí. Jak to tedy funguje?  Chitosan naváže tuky a odvede je z trávicího traktu ven, tak dojde ke snížení příjmu tuků ze stravy, jenže tělo spotřebovává tuk při výdeji energie, tím pádem si ho bere z vašich tukových zásob. Proto je pravidelnost užívaní kapslí FORMofit tolik důležitá.

Tak vidíte, s přírodními přípravky na hubnutí se dá s kily navíc zatočit elegantně a s lehkostí, tak hurá do toho!

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.3 Počet: 4 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies