Plesová sezóna - chce to nové náušnice

Plesová sezóna je v plném poudu, jste na ni pořádně vybavena? Možná vaše skříň ukrývá pouze jedny plesové šaty. To nebude problém, pokud je při každém plese oživíte jinými šperky, například náušnicemi. V módě jsou stále stříbrné náušnice a je opravdu z čeho vybírat. 

Stříbrné šperky na černém podkladu

náušnice na šroubekKrásné stříbro

Zlato ani chirurgická ocel se vám příliš nazamlouvají? V tom případě patříte i vy mezi ženy, které dávají absolutní přednost stříbrným šperkům. Buďte v klidu, stříbrné šperky jsou stále v módě a snad už také zůstanou. Tak v materiálu máte jasno a co dále?

Visací nebo na šroubek?

Nechce se vám vybírat a zkoušet náušnice v klenotnictví? Co si je vybrat pohodlně, pěkně z tepla domova? Doporučujeme prohlédnout celou řadu stříbrných náušnic, které nabízí klenotnictví www. sperky-stribrne-ocelove.cz. A teď se můžete rozhodovat, zda půjde o stříbrné náušnice vysací, náušnice na šroubek nebo stále velice oblíbené náušnice kruhy. Možná bude dobré vzít si před sebe ony plesové šaty a vybírat, co se bude hodit. Při výběru myslete také na tvar vaše obličeje.  A nakonec, myslete také na to, že zcela jistě nepůjdete pouze na jeden ples.

Ať se to blýskánáušnice s modrým kamínkem

Mnoho žen nedokáže odolat blyštivým šperkům. Patříte mezi ně i vy? Projeďte si nabídku stříbrných náušnic se zirkony. Vyberte si podle svého vkusu náušnice zdobené velkým zirkonem nebo bohatě zdobené jemnějšími zirkony. Samozřejmě si můžete vybrat i vaši oblíbenou barvu zirkonu a zajistit si tak nezaměnitelný třpitivý vzhled.

Všechny náušnice, které ve zmiňovaném klenotnictví najdete jsou vyrobeny z kvalitního stříbra v klasické nebo rhodiové úpravě. 

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies