Pleťové masky - dodejte pleti tolik potřebnou energii

V zimním období je pleť mnohem více namáhaná. Rychleji se vysušuje a často pociťujete nepříjemné pnutí. Abyste se vyhnuli popraskané pleti, můžete vyzkoušet naše zázračné pleťové masky.

Pleťové masky - dodejte pleti tolik potřebnou energii

 

Několik dobrých rad, jak aplikovat pleťovou masku

 

  1. To, co pomáhá vaší kamarádce či mamince, nemusí nutně prospívat i vám. Vždy si raději naneste trochu krému na malé, ale viditelné, místo pleti. Lépe tak odhalíte případnou alergickou reakci - pupínky, opuchnutí a podobně.
  2. Pleťové masky nanášejte jen na obličej, krk a dekolt. Nikdy ji neroztírejte do oblasti kolem očí, protože je nesmírně citlivá.
  3. Jakmile nanesete masku na obličej, máte asi 20 minut čas na relaxaci. Energii by neměla nabírat jen pleť, ale i vy. Lehněte si, zavřete oči a zkuste se oddat snění. Prospěje vám to, uvidíte.
  4. Sundávání masky je také určitým rituálem. Měli byste použít kvalitní vodu, minerálku či bylinný odvar.

 

4 pleťové masky, které vám v zimě pomohou udržet krásnou a dokonale vyživenou pleť

 

  • Připravte si vitamínovou bombu. Nejprve si rozmačkejte 1 banán. Můžete to provést ručně (vidličkou) nebo použijte mixér. Přidejte pak smetanu (1 lžíce), jogurt (1 lžíce) a 1 žloutek. Vše promíchejte a jemně naneste na pleť. Tato maska je přímo ideální proti špatnému počasí.
  • Pokud vás věčně trápí suchá pleť, vyzkoušejte moučnou masku. Stačí smíchat sezamový olej s rýžovou moukou a přidat i malé množství mléka. Ingredience si smíchejte tak, aby vytvořili kašovitou hmotu, která nebude příliš téct. Na obličeji totiž musí nějakou dobu zůstat.
  • Každá žena touží po hebké pleti, ze které vyzařuje energie. V zimě se ale energie shání těžko. Můžete si ale vypomoct touto fantastickou kvasnicovou maskou. Kvasnice (3 lžíce) smíchejte s medem (1 lžička) a 1 žloutkem. Pak přilijte vlažnou vodu, ale jen trochu, aby hmota nebyla moc řídká. Můžete ji aplikovat na všechny druhy pleti. Výjimku tvoří jen ti, co mají na kvasnice alergii.
  • Pomerančovou masku doporučujeme především pro slavnostní příležitostí jako jsou plesy, různé oslavy, svatby a podobně. Pleť bude krásně vyčištěná, vyživená a hebká jako samet. Budete na ni potřebovat šťávu z 1 pomeranče, tvaroh (2 lžíce) a vyšlehaný bílek.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies