Po čem touží ženy a muži?

Touhy mužů a žen se od sebe výrazně liší. Bylo zjištěno, že zatímco pro ženy je ve vztahu důležité citové sdílení a emoční podpora, muži mají úplně protikladná očekávání.
Zamilovaný pár hlavami u sebe

Co je důležité pro muže

Udržovaná domácnost

První co muži očekávají od vztahu je udržovaná domácnost. Chtějí, aby žena dokázala udržet příjemnou a útulnou atmosféru domova. Samozřejmostí pro muže je, příprava teplého jídla.

Vyjádření obdivu

Dalším požadavkem mužů je vyjádření obdivu a úcty od své partnerky. Naopak kritika a zesměšňování je pro muže velkým důvodem k hádce či dokonce rozchodu.

Dostupné uspokojování

V neposlední řadě očekávají muži ve vztahu sex. Klasickým požadavkem od manželství je, že muž bude mít dostupné uspokojování svých sexuálních potřeb, aniž by musel partnerku shánět a získávat její sexuální ochotu pozornostmi.

Co je důležité pro ženy

Potřeba svěřit se

Jedním z největších přání žen je, verbální stránka vztahu. Ženy mají potřebu se svým partnerům svěřovat, sdílet své zážitky a projevovat city. Chtějí, aby jim muž naslouchal a poznal, že má žena problém.

Pocit porozumění

Za funkční vztah považuje žena ten, u kterého má pocit porozumění. Vyhovujícím partnerem žen je muž, který se zajímá o to, jak se partnerka cítí, všímá si jejích pocitů a je iniciativní.

Projevování emocí

Dalším nejčastějším očekáváním žen je projevování lásky. Až 70% si stěžuje na nedostatek emocí od svých partnerů. Žena potřebuje být utvrzována v tom, že o ni partner stojí a že je žádoucí.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies