Podle čeho poznáte, že máte tu nejlepší mámu na světě?

Den matek se bude slavit již tuto neděli. Maminku bychom neměli oceňovat a věnovat jí pozornost jen v tento den. Maminku nejde popsat jen pár slovy. Vztah dítěte a matky je pevný a pro dítě je maminka ten první a nejdůležitější člověk na světě. Co pro vás znamená maminka?

maminka a syn

 

Den matek

 

Den, kdy se oslavuje mateřství a uctívají se všechny maminky, připadá vždy na druhou květnovou neděli. Letos to vychází na 8. května. V tento den se připomíná jedinečnost a nepostradatelnost žen. Jedině žena může darovat život. Ano, bez pomoci partnera to není možné, ale je to žena, která pečuje a nosí uvnitř svého těla nový život. Projde dokonce bolestivým a nepříjemným porodem. Proto ženy, které ještě nemají tuto zkušenost, nemohou opravdu pochopit vztah dítěte a matky. Maminkám by se měla prokazovat láska a úcta nejen v tento den. Maminky jsou jedinečné a nenahraditelné.

 

Maminka

 

Je nemožné popsat maminku jen jedním slovem, ale kdybyste to dostali za úkol, jaké slovo byste k mamince přiřadili? Možná byste k mamince přiřadila slova jako - starostlivá, podporující, milující, krásná, inspirující, pevná skála, hrdinka, trpělivá, super-máma, naslouchající, obětavá, nenahraditelná a podobně. Maminka nám pomáhá najít svou životní cestu. Její láska k dítěti je nekonečná a nezničitelná.

 

10 věcí, díky kterým víte, že máte tu nejlepší mámu pod sluncem!

 

  1. Je vaším nejlepším přítelem. Svěřujete jí své radosti i starosti.
  2. I když je vaší kamarádkou, role matky je pro ni důležitější. Umí upřednostnit vaše zájmy před těmi svými. Rodina je pro ni nejdůležitější.
  3. Kdykoliv se na ní můžete spolehnout. Je tu vždy pro vás.
  4. Podporuje vás a dodává vám sílu a odvahu, abyste dosáhli všeho, po čem toužíte. Je vaší největší fanynkou.
  5. Máte s mámou své vlastní vtipy, které nikdo jiný nepochopí.
  6. Nikdy se o vás nepřestane zajímat.
  7. Vždycky vás bude chránit. Najdete ji vždy po vašem boku.
  8. Nechá vás, abyste dělali své vlastní chyby. Vždyť chybami se člověk učí. Ale vždy je připravena nabídnout pomocnou ruku.
  9. Umí se přizpůsobit lidem i prostředí. Vždy ví, co se kolem děje a proto nehrozí, že by někdy někam nezapadla. Snaží se s vámi držet tempo a jde s dobou.
  10. Chce pro vás vždy jen to nejlepší. Vede vás životem a směřuje vás k vaší lepší budoucnosti.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies