Podzim ve znamení puntíků

Chcete jít i letošní podzim s módou? Pokud ano, tak si do svého šatníku pořiďte alespoň jeden kousek oblečení se vzorem puntíků. Ty totiž budou právě v nadcházející sezónu IN. Objevují se nejen v aktuálních kolekcích slavných módních návrhářů, ale také na pultech mnoha obchodů s oblečením. Tak směle do nich!

Ženy v módním oblečení

Na podzim budou k vidění všude samé puntíky

Chcete si pořídit elegantní blůzku nebo košili, přiléhavý svetřík, hřejivý kabátek, sexy šaty, dlouhou, polodlouhou či krátkou sukni, kalhoty zkrácené střihu, případně kalhoty s širšími nohavicemi? Pak směle do toho! Při nákupu nezapomeňte na to, že heslo letošního podzimu je „Puntíky!“ A jaké puntíky? Mohou být malé, velké, výrazné, nevýrazné, jednobarevné, černobílé či barevné…zkrátka všechny vzory puntíků budou v nadcházející sezóně žádané. Záleží tedy jen na vás, které vzor puntíků zvolíte a které vám bude slušet nejvíce.

K oblečení s puntíky zvolte vhodné doplňky

K oblečení nezapomeňte doladit vhodné doplňky, na kterých se může také objevit puntíkový vzor. Volte ovšem takové, které nebudou příliš esteticky „přebíjet“ celkový dojem oblečení. Trendy budou kabelky do ruky, elegantní rukavičky, tmavé silonové punčocháče či miniaturní kloboučky se zapínáním pod bradu. Samozřejmě to vše se vzorem puntíků. Mezi barvy letošního podzimu patří okrově žlutá a horčicová, „velbloudí“ zvaná „nude“, červenohnědá, tmavě oranžová, petrolejově modrá a také klasika, kterou jsou černá, šedá a bílá barva.

Ispirujte se u módních návrhářů

To, že puntíky „frčí“, dokazují i aktuální kolekce od známých módních návrhářů. Modely s puntíky se objevují například v podzimní kolekci od Stelly McCartney, Davida Komy, Diany Furstenberg, Marca Jacobse, apod. Puntíky můžete spatřit mimo jiné i v módních kolekcích od značek Adidas Y-3, Gucci, Dolce and Gabanna, Anne Christiane, Bruno Banani, Zara a mnoha, mnoha dalších.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies