Pohled do mužské duše - co vlastně muži chtějí?

Po čem muži touží a co jim na našem chování vadí? Každý chce být s člověkem, který ho nějak doplňuje. Proto se často říká, že se protiklady přitahují. Málokdy najdeme perfektního dokonalého člověka. Vždy se najde něco, co dotyčný postrádá. Ale lidé prostě nejsou dokonalí. Každý jsme originál a každý se se životem pereme po svém.

Líbající se pár

 

Nejprve musíte pochopit, že muži neumí být tak otevření jako my ženy. Neradi rozebírají svoji osobu a nechtějí dávat na odiv své emoce. Někdy se podaří o dotyčném zjistit pár informací přes jeho známé či kamarády. Ale pořád to budou jen dohady a pokud vám to partner nepotvrdí, nikdy nebudete přesně vědět, na čem doopravdy jste a co od vás jako od životní partnerky očekává.

 

Po čem muži touží? Jakou chtějí mít partnerku?

 

Chtějí mít partnerku, která nepostrádá smysl pro humor. Partnerka, která se neusmívá, pořád nosí vážný výraz v obličeji, chová se upjatě a nikdy si nedokáže udělat legraci sama ze sebe - po takové muži netouží. Řiďte se příslovím: “Humor je kořením života”. Šťastná partnerka plná života, která svým úsměvem dokáže zahnat všechny chmury, taková žena je pro muže ideální.

 

Muži také obdivují moudré ženy. Nemusíte znát všechny fyzikální rovnice nazpaměť, ale pokud se alespoň v pár oblastech umíte orientovat, jste sečtělá a nezajímáte se jen o sebe, tak si vás budou o to více vážit.

 

Samozřejmě, že když si muži hledají životní partnerku, tak hledají hlavně ženy, které jsou starostlivé a chápající. Když se muži nechtějí o nějakém problému bavit, nedonutíte je. I když si o to neřeknou, většině mužů se líbí, když je hladíme po vlasech. 

 

Také vyžadují u ženy tolerantnost k jejich koníčkům. Nechtějí si připadat jako ve vězení. Chápejte jeho zájmy a snažte se zapojit alespoň do jednoho z nich. Dáte jim volnost a získáte tím i čas pro sebe. Upřímné ženy, které nic nezatajují, po těch také touží. Muži neradi čtou mezi řádky, když s nimi mluvíme. Pokud vás něčím naštval, řekněte to na rovinu. Vaše náznaky jsou pro něj bohužel těžce pochopitelné.

 

Ideální žena by hlavně měla být věrná svému muži. A tou nejzásadnější věcí, po které muži touží, je chuť na sex. Pro muže prostě navždy zůstane sex na prvním místě. Touží po partnerce, která si sex umí užít naplno a nestydí se za své tělo ani projevy vášní. Takže zapomeňte na své nedostatky a uvolněte se. Soustřeďte se pouze na sebe a partnera a vychutnejte si vzrušující jízdu.  

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies