Pomocníci pro módní doplňky

Nejedna žena je sběratelkou různých módních doplňků v podobě bižuterie, opasků či pásků. Udělejte si ve svých doplňcích pořádek a usnadněte si hledání mezi nimi prostřednictvím stylových stojánků na ně.

Stojan na šperky

Šperkovnice pro všechny potřebné i nepotřebné doplňky

Máte hodně bižuterie a povaluje se vám různě po domácnosti? Dejte si všechny své poklady na jedno místo a to nejlépe do šperkovnice. K dostání jsou šperkovnice vyrobené z různých materiálů (dřevo, plast, sklo, látka), barvách, tvarech i velikostech. Většina z nich má spoustu různých přihrádek a šuplíčků, do kterých se vejdou všechny potřebné i nepotřebné doplňky. Cena šperkovnic se pohybuje od 100 Kč výše.

Pověste si oblíbenou bižuterii na stojánek

Už vás nebaví neustále hledat dvě stejné náušnice, oblíbené náramky, prstýnky, přívěšky a nebo korále ve šperkovnici? Chcete-li mít své šperky a bižuterii pěkně na očích a neztrácet čas neustálým hledáním, pořiďte si stojan na ně. K dostání je v mnoha různých provedeních (například ve tvaru ruky, stromu, torza, květiny), velikostech i materiálech. Vybrat si můžete ze stojanů volně stojících a nebo závěsných. Jaký nakonec zvolíte, je jen na vás. Jejich cena se pohybuje od 200 Kč výše.

Udělejte si pořádek v šátcích a opascích

Máte-li hodně šátků, šálů a nebo různých opasků, určitě oceníte speciální stojan na ně. Stojan je podobný klasickému ramínku, jen je na něm několik středně velkých koleček, kterými můžete své doplňky jednoduše provléci a seřadit podle potřeby. Stojan lze jednoduše poskládat a nebo jej jednoduše zavěsit do skříně. Vždy, když budete potřebovat šátek nebo opasek, jednoduše sáhnete po tom, který se vám bude nejlépe hodit k oblečení. Odpadne vám tak neustálé hledání a nebo rozmotávání těchto módních doplňků. Cena stojanů s dvanácti kolečky se pohybuje od 100 Kč výše.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies