Pomocník do zahrady - postřikovač

Do základní výbavy každého zahradníka by měl patřit postřikovač. Jde o pravdu velmi užitečného pomocníka, nemusíte hned pořizovat obrovský postřikovač. Záleží na vás, který bude nejpohodlnější. Možná bude stačit postřikovač do ruky, nebo hned sáhnete po postřikovači přes rameno, zádovém postřikovači nebo jej postavíte do vozíku. 

Muž u stromu s postřikovačem na zádech

Tak který to bude

Postřikovač se hodí i na zahrádku, která má pár metrů čtverečních. Právě například od velikosti zahrady můžete postřikovače vybírat. Postačí ruční postřikovač nebo sáhnete raději po motorovém postřikovači Vybrat si můžete také podle toho zda ho budete nosit přes rameno, na zádech, ale lze jej postavit také na vozík. Teleskopická tyč pak pomůže s postřikem vysokých stromů. 

Na konev zapomeňte!postřikovač přes rameno

Možná i vy jste se někde dočetli nebo doslechli, že insekticidy, herbicidy, fugicidy a další ochranné látky lze aplikovat pomocí obyčejné kropící konve. Tak na tohle rychle zapomeňte, s konví dosáhnete maximálně nulové účinnosti, v horším případě rostlinám ještě můžete ublížit. Postřikovač je opravdu nejlepším řešením v případě ochrany vaší zahrady. 

Motorový postřikovač

Jeli vaše zahrada prostornější a chcete si ušetřit práci i své vlastní zdarví, zvolte pohodlný motorový postřikovač. Motor se velice lehce startuje a práce s takovým postřikovačem je opravdová radost. Vleze se do něj až 25 litrů postřiku.

ruční postřikovačŠup s ním na záda

Velice pohodlně se pracuje s postřikovačem, který je možno nosit na zádech. Hodí se pro větší zahradu a vleze se do něj až 15 litrů postřiku. Boční páku si můžete připevnit na levou nebo pravou stranu, záleží na vás, kterou rukou se vám lépe pracuje. Dejte přednost vypolstrovaným popruhům, aby bylo nošení opravdu pohodlné. Na tento postřikovač není problém připevnit nosník s větším záběrem, aby byla práce rychlejší a efektivnější. 

Pro malou zahradu - postřikovač do ruky

Ruční postřikovač je optimální řešení pro malé zahrádky, terasy a balkóny. Objem nádrže je většinou do dvou litrů. Snadno a rychle se natlakují pumpičkou, která je uvnitř postřikovače. 

 

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies