Pozadí v popředí

Hlavními symboly ženské sexuality jsou bezesporu prsa a zadeček. My se dnes zaměříme na spodnější partie. Málokterá žena je na své pozadí hrdá – jak ale tuto část těla vnímají muži?

Pozadí ženy v červených plavkách s barevným míčem

Jak vnímají ženské pozadí muži

Z pohledu erotiky je pro mnoho mužů zadeček zajímavější než prsa – a vůbec nevadí, je-li o něco větší. Důležitější je souměrnost postavy – k větším prsům se prostě větší zadeček hodí víc. Na druhé straně je pro muže velkým mínus, pokud má žena krásná prsa, ale rozbředlý zadek.

Velikost nebo tvar?

A co je ještě důležitější než velikost zadečku? Jeho pevnost a tvar, které lze ovlivnit cvičením. Na zpevnění zadečku nejlépe funguje bruslení, cyklistika, chůze do kopce, tanec, běžky nebo squash. Při cvičení se zaměřte i na posílení stehen – dobře musí působit celek.

Každá kultura uctívá jiné proporce

Zatímco v Evropě je upřednostňována střední velikost hýždí, v Africe a muslimských zemích doslova uctívají obří zadky. Větší, pěkně vyklenutý, pevný zadeček touží mít také americké ženy – dokonce si kvůli tomu nechávají hýždě vyztužovat silikonovými implantáty. Za majitelku nejideálnějšího zadečku je zde považována zpěvačka Jenifer Lopez.

Tipy pro krásné hýždě

Nejste spokojeni se svým zadečkem? Správnou péčí můžete mnohé změnit. Hladkost kůže lze ovlivnit pomocí nejrůznějších kosmetických produktů, zábalů, masáží a peelingů. Ke zpevnění a tvarování hýždí pomůže nejen zmíněná pohybová aktivita, ale také vakuové masáže. Pokud se vám nedaří v zadečku zhubnout, nabízí se možnost odsátí tuku liposukcí.

Ze cviků na posílení hýždí nejlépe fungují výpady, dřepy a zanožování. Pomáhá také stahování hýžďových svalů – to můžete tajně provádět např. při práci na počítači nebo doma u vaření.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies