Práce podle znamení zvěrokruhu

Každé znamení zvěrokruhu je zaměřeno jinak. Některé projevuje tvůrčí nadání, jiné má talent na techniku. Toto zaměření nás pak předurčuje k povolání, ve kterém můžeme vyniknout.
Postavy lidí v oblecích

Beran

Berani jsou rádi obklopeni lidmi a mají potřebu pomáhat. Tyto vlastnosti mohou uplatnit jako policisté nebo doktoři. Rádi také uči jiné, proto jsou vynikajícími učiteli nebo trenéři. Nepřehlédnutelní mohou být i v politice. Jsou velmi ctižádostiví a pomalu ale jistě stoupají na žebříčku úspěchu. Ovšem pokud se dostanou na vedoucí pozici, mohou být panovační a necitelní.

Býk

Býci jsou zaměřeni umělecky, takže je třeba odhalit oblast, ve které vynikají a podporovat je v ní. Mohou mít ale také talent k obchodu a podnikání. Máte vztah k zahradničení a milujete sladkosti. Ve spojitosti s vaším obchodním talentem by nebylo na škodu založit si cukrárnu nebo květinářství.

Blíženci

Jsou velmi komunikativní, proto vynikají hlavně v oboru žurnalistiky nebo marketingu. Uplatnit se mohou i jako hlasatelé, moderátoři nebo dabéři. Každopádně jim půjde od ruky práce s komunikačními prostředky, s počítačem apod. Vyhovuje jim i kancelářská práce a zaměstnání, při kterém jsou nuceni cestovat.

Rak

Raci jsou šetrné a pečlivé povahy a nejlépe se uplatní v zaměstnání, kde se mohou o něco starat a pečovat. Pak záleží jen na nich, jestli to budou děti nebo třeba zvířata. Dobře se uplatní i v zaměstnání, kde mohou cestovat.

Lev

Lvi mají blízko k počítačům a k obchodu. Jsou přirozenými vůdci a ve svém zaměstnání nesnesou, aby seděli někde v koutě. Chtějí být vidět a prosadit se v oboru, který si vyberou. Proto jsou tak úžasní ve světě zábavy. Herectví, pěvecká kariéra, to by byl vrchol jejich blaha.

Panna

Panny jsou věčnými studenty. I když dodělají školu, rády se dále vzdělávají. Mají skvělé analytické schopnosti a jsou většinou pravou rukou svého zaměstnavatele. Nejlépe se uplatní jako asistenti, zdravotní sestry, pomocníci či zástupci. Mohou v sobě ale objevit i umělecké vlohy.

Váhy

Muži narozeni ve znamení Vah mají vynikající technické myšlení, vyznají se v elektronice a počítačích. Váhy mohou vynikat i v oborech jako je módní návrhářství, kosmetika nebo práva. V lidech vzbuzují důvěru a mají vynikající paměť.

Štír

Štíři dokáží být dobří ve všem, pro co se nadchnou. Jsou energičtí a potřebují ve své práci neustálý pohyb. Sedět osm hodin v kanceláři, to není nic pro ně. Jsou hrdí a nejraději by byli hlavou nějaké organizace. Dobře vynikají v medicíně nebo naopak v technických oborech.

Střelec

Střelci mají rádi neustálý pohyb, a to platí i v zaměstnání. Ať už jde o výměnu lidí nebo myšlenek, nesnesou stereotyp a stagnaci. Škola, letiště, nakladatelství, cestovní ruch, to všechno jsou ideální pracovní prostředí pro Střelce. Tomuto znamení sedí také elektronika, natáčení na video, fotografování.

Kozoroh

by nesnesl špinavou práci někde venku. Touží po prestižním zaměstnání, kde by nebyl jen řadovým pracovníkem. Toto znamení je předurčeno k obchodní nebo finanční kariéře.

Vodnář

si rozumí se vším technickým a logickým a vyhovuje mu práce s počítačem. Vhodným zaměstnáním je pro Vodnáře stavitelství, elektronika, ale také školství. Skvěle se uplatníte tam, kde můžete pomáhat.

Ryby

Ryby jsou dvojího druhu. Buď jsou extrémně výkonné nebo naopak. Ve znamení Ryb je mnoho výtvarníků, restaurátorů, sochařů, herců i tanečníků. Ryby umějí do života vnášet krásu a toho by měly využít ve svém zaměstnání.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies