Práce v zahraničí pro rok 2006

Víte co jsou dobrovolnické projekty v zahraničí? Sdružení dobrovolných aktivit vám nabízí možnost práce v Evropě i v exotických zemích. Smyslem není jen dobrovolná práce, ale také poznávání rozdílných kultur.
Racek sedící na dřevěném sloupu

Co jsou dobrovolnické projekty

Dobrovolnický projekt je pro vás jedinečná příležitost, jak poznat cizí země netradiční formou a podílet se na veřejně prospěšném projektu díky práci.
Navážete užší kontakt s dobrovolníky jiných zemí a poznáte kulturní i jiné rozdíly.
Není to brigáda, kde vyděláte peníze, naopak do cesty budete muset investovat něco ze svého. Dobrovolné projekty jsou neplacenou prací. Projekty jsou většinou dlouhé 2 až 3 týdny a ve skupině se sejdou lidé z různých zemí světa
(po tuto dobu budete společně bydlet i pracovat). Početně se pracovní skupina pohybuje od 5 do 15 mladých lidí.

Práce v zahraničí - potřebujete kvalifikaci?

Dobrovolnických prací v zahraničí se můžete účastnit i bez kvalifikace. Náplň a činnosti v rámci projektu většinou počítají spíše s nezkušenými a nekvalifikovanými dobrovolníky.

Práce v zahraničí - co tam budu dělat?

Oblasti jsou různé, od práce s postiženými lidmi, dětmi a ostatními sociálními skupinami. Můžete pracovat na ekofarmách, pomáhat při přípravách kulturních akcí v dané zemi či přispívat svou činností na obnovu památek.

Dobrovolnická práce v zahraničí - co vás čeká?

Účastníci pracovní skupiny mají zajištěno společné ubytování a stravování (připravováno z místních zdrojů). Komunikuje se většinou v angličtině, ale používat můžete kterékoliv jazyky (hlavně se domluvit).

Nabídka práce v zahraničí - dobrovolnické projekty

Dobrovolnické projekty nabízí práci jak v Evropě, tak v exotických zemích. Nabídku krátkodobých dobrovolnických projektů v létě 2006 nabízí Sdružení dobrovolných aktivit.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies