Pravidla letního flirtování

K létu patří nové lásky, dovolená a flirtování. Nemůžete se dočkat sexy plážových krasavců? Ke sbalení plážového muže potřebujete znát odvážnější metody, než které používáte běžně. Je na vás, abyste vzala situaci do svých rukou.
Muž ležící na ženě u moře

Pravidla letního flirtování – dovolená = do akce!

Na dovolené a na pláži asi těžko seženete muže k delšímu vztahu. Chystáte se letos u vody, na pláži, mimo domov prožít něco odvázanějšího? Mějte na paměti, že příležitosti k flirtování budou, ale musíte je vzít do rukou. Pokud se vám opravdu někdo líbí a chcete ho získat (a uvědomujete si všechna rizika), klidně dejte najevo, že s vámi lomcuje touha. Dávejte to najevo každým pohybem těla, přímými pohledy do očí. Na pláži použijte starý trik s opalovacím krémem – pomalu a smyslně si roztírejte krém po těle, nebo požádejte krasavce na vedlejší osušce, aby vám natřel krémem záda. A to už může být dalším krokem k …

Pravidla letního flirtování – čas rychle běží...

Na dovolené si budete chtít užít zřejmě každou chvilku neznámého. Proto zapomeňte na pomalé oťukávání a stydlivé úsměvy. Doma mají své kouzlo, ale dovolená rychle ubíhá.. Pokud se na vás vámi vybraný muž podívá víc než dvakrát za tři minuty, odhoďte stud a zamiřte k němu. Navažte kontakt – nezapomeňte, že v téhle sváděcí hře jde především o zábavu.

Pravidla letního flirtování – udělejte si na něj čas

Doma je pro muže vzrušující, když jste nedostupná, ale o to na dovolené nejde. Neohrnujte nad jídlem nos – pokud vás nekde pozve, neříkejte „ne” pokud myslíte ano… Muži totiž v létě touží po pohodových, bezproblémových vztazích. Pokud toužíte jen veselém parťákovi ne jedny prázdniny, vyplatí se vám být otevřená, vstřícná a upřímná.

Pravidla letního flirtování – šestý smysl

Znáte to, dříve než si doma s někým něco začnete, pomalu ho oťukáváte, abyste zjistila, s kým máte vlastně tu čest. A na dovolené asi na první pohled těžko odhadnete pravou osobnost vámi vyvoleného. Dejte na svou intuici, pozorujte jeho řeč těla – jestli je uvolněný, otevřený, mluví k vám přímo nebo uhýbavě apod. Sama pak ucítíte, kam až chcete flirtovací zábavu rozjet.

Pravidla letního flirtování – užijte si sex

Už dlouho toužíte ochutnat zakázané ovoce „lásky” na jednu noc? Možná ho už nikdy neuvidíte, tak proč byste se styděla? Pokud to zůstane jen mezi vámi, nikomu to nemůže ublížit. Rozšiřte si obzory, zvednete si sebevědomí a doma pak můžete být třeba odvážnější.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies