Předpověď počasí

Chcete vědět jaké bude o víkendu počasí a předpovědi, kterou vidíte v televizi až tolik nevěříte? Zkuste se podívat na předpověď počasí na webu Slunečno.cz. Můžete očekávat opravdu spolehlivou přepověď, podle které se můžete zařídit.

Hustá mlha nad horami

měnící se počasíPro předpověď na Slunečno.cz

Informační web s předpovědí počasí poskytuje opravdu kvalitní a spolehlivou předpověď, na základdě meteorologických dat, které poskytuje NOAA. 

Slunečno.cz používá vlastní model pro předpověď počasí s rozlišením 3 nebo 15 kilometrů, což zaručuje, že na žádném jiném webu posyktujícím informace o počasí, nenajdete stejnou přepověď. Dozvíte se zde aktuální předpověď pro 10 515 míst v České republice, takže i své místo tady najdete. Předpověď je opravdu přesná, odchylka je v tomto případě maximálně 7,5 milometrů. 

Už teď tady najdete dlouhodobou přepověď počasí na únor 2013.

Radarové snímky

Víte jak funguje meteoradar Jde o nástroj, nejhojněji využívaná k prognóze počasí. Jeho princip spočívá na základě odrazu (rozptylu) elektromagnetického pulsu na vodě či ledových krystalech obsažených v oblačnosti. Radar odražený impus příjme a na základě jeho intenzity a doby prodlevy mezi vysláním a přijetím pulsu vyhodnotí vzdálenost a intenzitu srážek. 

Pokud se chystáte například na zimní dovolenou do Apl, nabízí se radar Evropy, kde si můžete prohlédnou pohyb oblačnosti nad celou Evropou. Jsou zde data použítá z radarů umístěných v České republice, na Slovensku, Německu, Polsku, Francie, Španělsku, Velké Británii, Rumunsku a Švédsku. 

Doplňkové službymraky nad lesy

Pokud chcete navštívit teplé krajiny alespoň od svého počítače, můžete to uskutečnit díky webkameře. A pokud i vy chcete přispět svou venkovní webkamerou, klidně můžete. Stačí kliknout a tlačítko "Přidat kameru". 

Pro potěchu si prohlédněte fotografie přírody, blesků, květeny, přírodních úkazů jako jsou například tornáda nebo duhy. Více se můžete dozvědět o lunárním kalendáři a fázích měsíce. 

Milovníkům horských radovánek jistě udělá radost rubrika počasí na horách. 

Počasí v zahraničí

Web Slunečno.cz nabízí také velice zajímavé a užitečné informace týkající se počasí v zahraničí. Najdete tady informace o zimním i letním počasí v mnoha světových zemích. Můžete si zjistit teplotu moře, zda se dá na horách lyžovat a kolik srážek průměrně v této oblasti spadne. Možná vám tyto infomace pomohou vybrat místo pro vaši letoští letní dovolenou. Snadno tedy zjistíte jaké má počasí Itálie, Egypt, Chorvatsko a další země. 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies