Převléká se za ženu?! Co s tím?

Ani ve snu by vás nenapadlo, že zrovna váš partner by se mohl oblékat do vašich šatů a spodního prádla a pěkně si v tom libovat? I to se stává. Jak se s tím tedy vyrovnat? Někdy to možná ani nejde….

Kosmetické pomůcky pro ženy

Není to náš ideál

Od dětství sníme o svatbě s mužem, o kterého se budeme moci opřít ve všech situacích, zkrátka opravdový chlap. Žádnou z nás nenapadlo, že by se z něj někdy mohl stát tento případ. Často jeho zálibu v oblékání ženského oblečení a lakování nehtů odhalíte až spolu začnete bydlet. Stačí ho nečekaně překvapit svým dřívějším příchodem.

První vlaštovky

Už z jeho chování lze poznat, zda se rád obléká do dámských šatů. Dokáže se s vámi bavit o kosmetice, ví která barva laku na nehty či rtěnky je zrovna hitem, kde mají kvalitní punčochy? Často si tito pánové holí celé tělo. Tak přesně tohle může být tím prvním vykřičníkem! Jasně, říkáte si koho by to napadlo, dneska kdejaký mladý muž tyhle věci ovládá a pokud sportuje, tak holení také není na škodu.

Načapala jste ho?

Seděl v obýváku a pečlivě si vaším novým lakem lakoval nehty na nohou? Měl oči nalíčené dokonaleji než vy, k tomu na rtech rudou rtěnku a na sobě spodní prádlo? Možná ani nebylo vaše, protože tihle pánové nemají problém koupit si své vlastní sexy kousky. Pak máte na problém zaděláno. Buď ho pochopíte, budete jeho soukromé maškarní bály brát s rezervou a nebo to bude pro váš vztah ámen.

Klapat to může

Ano, pokud to překousnete, váš vztah může bez problémů dále fungovat. Váš chlap není méně chlapem, jen ho čas od času potěší vypadat jako pěkná ženská. Hlavně si to nechte pro sebe, vaše děti by to asi tak lehce přes srdce nepřenesly.

Nejde to překousnout?

Tato varianta je pravděpodobnější. Hrozí, že vám partner přestane imponovat a absolutně vás nevzruší. I představa, že spolu půjdete vybírat podprsenku nebo kosmetiku proti vráskám je pro vás otřesná? Tak, to vypadá, že to opravdu nezvládnete. Nezbývá, než mu narovinu vaše pocity oznamit a popřát mu hodně štěstí při hledání tolerantnější partnerky.
Asi žádná z nás by tento šok v životě nechtěla zažít. Muž, který na sebe s oblibou bere ženskou podobu zkrátna není našim vysněným ideálem.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 6 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies