Přichází čas kozaček

Kozačky by neměly chybět v šatníku žádné moderní ženy. Jsou praktické, vhodné pro všechny formální i neformální příležitosti, navíc dodají šmrnc celkovému outfitu a dají vyniknout kráse dámských nohou. Víte, jaké kozačky jsou právě v kurzu?

Druhy kozaček pro ženy

Kozačky – praktický a sexy kousek v dámském šatníku

Kozačky by neměly chybět v šatníku žádné moderní ženy. Jsou praktické, vhodné pro všechny formální i neformální příležitosti, navíc dodají šmrnc celkovému outfitu a dají vyniknout kráse dámských nohou. Lze je nosit ke kalhotám, sukni i šatům. Můžete si je vzít jak do práce nebo školy, tak na romantickou schůzku, diskotéku či nákupy s kamarádkami.

V součastné době si můžete v kamenných i internetových obchodech vybrat z velmi pestré nabídky kozaček. Je libo vysoké kozačky ke kolenům, nízké po kotníky, s praktickým nízkým, elegantním středním či sexy vysokým jehlovým podpatkem, jednobarevné, vícebarevné, matné, lesklé, s ozdůbkami nebo kožešinkou, laděné do sportovního nebo jezdeckého stylu? Žádný problém! Je jen na vás, jaký styl kozaček vám nejvíce padne do oka a ve kterém se budete cítit nejlépe.

Trendy kozačky pro podzim a zimu 2011

Letošní podzim a zimu jsou trendy kozačky po kotníky i s délkou nad kolena. Co se týče podpatků, je výběr zcela na vás. Velmi oblíbené jsou například kozačky s klínkovým podpatkem, který je velmi praktický a dobře se nosí. Podzimním a zimním trendům letošního roku vévodí kozačky v přírodních barvách, jako je šedá, hnědá či velbloudí. OUT nebudete ani v kozačkách v tradiční černé barvě. Důležité je ovšem zdobení, které je v této sezóně žádané. Zvažujete, že si koupíte nové kozačky? Pokud ano, tak sáhněte po takových, které jsou ozdobeny kožešinkou, ozdobnými přezkami, cvočky nebo korálky.

Několik rad, jak na výběr kozaček

Kozačky je vhodné zakoupit v kamenné prodejně, kde si je můžete před koupí vyzkoušet a zjistit, zda vám padnou či nikoliv. Nákup přes internet by se v tomto případě nemusel vyplatit – a to především, máte-li širší lýtka. Snadno by se mohlo stát, že kozačky, které vám pošťák doručí, budete mít přes lýtka malé a zbytečně tak vyhodíte peníze za obuv, kterou neunosíte.

Při výběru kozaček berte v potaz nejen délku stélky (velikost), ale také materiál ze kterého jsou vyrobeny, způsob zapínání (na šňůrky, zips, natahovací, apod.), materiál podrážky (vhodná je protiskluzová podrážka, kterou oceníte nejen v zimě) nebo způsob připevnění podrážky ke svršku. Lepší jsou sešité, než lepené kozačky – je zde větší šance, že vám déle vydrží. Důležitá je také výška podpatku.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies