Přírodní péče o tělo

Pokožka žízní po péči z přírody Na trhu je již spousta přípravků, krémů atd. proti stárnutí. Pro ty, kteří přecejen dávají přednost přírodě před „zázračnými kelímky“je zde pár tipů.
Zelený list s kapkami vody

Arnika pro hrubé ruce

Koktejl účinných látek arniky hravě léčí rány, dezinfikuje, zklidňuje, působí protizánětlivě a regeneruje tolik namáhanou pokožku rukou.

Třezalka pro pleť kolem očí vykazující známky stárnutí

V okvětních lístcích této rostliny se skrývá bohatství v podobě tříslovin a ty dokáží vypínat kůži. Třezalka obsahuje také barviva se zklidňujícími účinky, éterických olejů a pryskyřic.

Měsíček pro suché a popraskané rty

Léčivá síla měsíčku působí protizánětlivě a hojivě. V jeho květech jsou obsaženy karotenoidy stimulující obnovu kožních buněk.

Aloe vera pro suchou pleť

Šťáva z dužnatých listů má kolem stovky látek ( enzymů, minerálů, vitamínů), z nichž je skutečným dárkem pro pokožku acemanan. Přináší zklidnění a uvolnění suché, podrážděné kůži, kterou zásobí vlhkostí a doslova ji hýčká.

Pokud Vás síla bylinek zaujala a máte chuť si doma vytvořit třeba zvláčňující emulzi na rty, která Vám vydrží v chladném místě i týden, zde máte recept:

  • 200 gramů zakysané smetany
  • 2 polévkové lžíce měsíčkové tinktury

Promíchejte a a v tenké vrstvě nanášejte dvakrát denně. Vaše rty Vám poděkují za péči.

Pokud dáváte přednost přírodním produktům vyzkoušejte náš výrobek Hollywood Mineral Fit Beuaty - dodá Vám zkvalitnění pleti, pokožky těla a pomáhá k regeneraci a obnově kůže.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies