Přitahujete lumpy a tyrany? Co s tím?

Patříte mezi ty ženy, které mají "štěstí" jen na samé lumpy a tyrany? Čím jste si to zasloužila? Možná máte napsáno přímo na čele, že právě u vás uspějí a vy jim vše budete tolerovat. Jak s tím bojovat a vyhýbat se jim?

Dvě ženy objímající jednoho muže

Můžeme si za to samy

Ano je to přesně tak, špatný výběr je jen naše chyba. Naše vlastní osobnost láká určitý typ chlapů, takže zapomeňte na všechny komplexy a mindráky, protože jinak u vás lumpové a tyrani, kteří se vás chystají jen využívat a trápit, budou stát v zástupu. Nikdy mu nedovolte, aby vás využíval a tlačil do věcí, které sama nechcete. Pokud to jen jednou dopustíte, stěží z tohoto začarovaného kruhu bude cesta ven.

Není rebel, jako rebel...

Rebelové obecně ženy extrémně přitahují, ale je rebel a Rebel. Chlap, který touží po troše vzrušení a dobrodružství, který může občas utéct k milence, to ještě není taková hrůza a dá se to snést. Právě tyto typy a la James Bond nás přitahují nejvíce. Asi jsme se s takovým každá setkala. Ale pokud je ten rebel až takový, že nejde pro ránu nebo hrubé slovo daleko, tak rychle nohy na ramena a pryč!!!Tady není o co stát.

Vše má své meze

Řadíte se mezi hodné holky s dobrým srdcem? Nemáte to v životě vůbec jednoduché? Lumpů je kolem vás jistě habaděj... Platí tady přímá úměra - tedy čím jste hodnější, tím většího darebáka si najdete. I darebáci totiž mají čich a přesně vědí, do jakých vod zabrousit. Snadno najdou ženy, které se o ně postarají, vytáhnou je z problému, zaplatí dluhy a ještě jim velkoryse všechny prohřešky budou tolerovat. Jiné ženy by je už dávno vyhodily!Pokud jste na takového také narazila, rychle se s ním rozejděte.

Zvyšujte své sebevědomí

Zajděte si koupit něco pěkného na sebe, zajděte na kosmetiku, řekněte kadeřnici o změnu účesu a zvyšujte svoje sebevědomí. Vrhněte se na cvičení, tanec i jazykový kurz může být řešením. Budete se cítit daleko lépe, sebevědoměji. I ten váš lump zjistí, že se něco děje. Třeba to s ním zacloumá a už nebude tak pevný v kramflecích. Pak sama poznáte, že nastala určitá změna. Vztah s lumpem už pro vás nebude mít žádnou cenu a lehko se ho vzdáte.

Rozchod? Seberte se a začněte znovu

Zabijáci (jeho) sexuální touhy

Co říkat a neříkat během sexu

Kdy je vhodný čas změnit antikoncepci

Vyzkoušejte cybersex

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies