Přiznáte počet partnerů?

Kolik jste měli za svůj život sexuálních partnerů? Jeden, deset nebo dokonce několik desítek? Jaký je vůbec ideální počet? A kdy je lepší skutečnost zamlčet?

Žena opřená o muže

Optimální počet partnerů neexistuje

Nic jako ideální počet sexuálních partnerů neexistuje. Všeobecně ale platí, že ženy si spíše přidávají a muži zase ubírají. Bohužel stále totiž platí, že muž s mnoha zkušenostmi je kanec, kdežto žena je považována za promiskuitní.

Pokud nechcete, aby partner znal počet mužů, kteří prošli vaší ložnicí, neptejte se ani vy jeho. Jestliže na lámání chleba přece jen dojde, vyjděte s pravdou ven. Stydíte se za počet sexuálních partnerů, které jste měli? Bojíte se, jak bude vaše drahá polovička reagovat? Přiznejte i tuto skutečnost. Nikdo nejsme neomylní, chybami se člověk učí.

Samotný počet partnerů je zavádějící. Například třicet se může zdát jako dosti vysoké číslo, pokud se ale jedná o muže, který měl v průměru dvě partnerky ročně, než v pětatřiceti našel svou „vyvolenou“, číslo přestává tak vysokým být. Poznávání partnerů má pro náš život důležitý význam – pomáhá nám zjistit, jakého partnera pro život vlastně chceme a otevírá nám nové obzory v oblasti sexu. Lidé, kteří ale nejsou schopni se usadit v trvalém vztahu a střídají často partnery, by si měli uvědomit, že ohrožují své zdraví rizikem nákazy některou z pohlavních nemocí.

Náš sexuální život ovlivňují feromony

Co všechno má vliv na počet sexuálních partnerů zkoumají nejen psychologové, ale i vědci. Nově bylo zjištěno, že počet partnerů u muže ovlivňuje délka mužského pyje. Penis totiž produkuje feromony zvané encynozeny – a čím delší mužské přirození je, tím více feromonů vylučuje. Úspěšnost dobře vyvinutých partnerů je ale dán i tím, že tito muži jsou sebevědomí a svou touhu po milování doslova vysílají do okolí.

Pozor! Existuje výjimka i pro muže s velkým penisem – jedná –li se o kuřáka, feromony jsou produkovány v mnohonásobně menším množství.

U žen je zase množství sexuálních partnerů ovlivněn tloušťkou děložní výstelky. Čím je hrubší, tím více láká potenciální otce potomků.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies