Probuďte v něm znovu touhu!

Žádný vztah není po letech stejný jako na začátku. Touha pomalu opadá, partnerský život zabíhá do stereotypu. I když toto citové ochlazení zažívá většina párů, neznamená to, že jeho touha k vám nejde opět rozžehnout!

Ženská tvář s rukou u rtů

Chvalte a lichoťte

Muži o sobě pochybují stejně jako ženy, jen to na sobě tolik nedávají znát. Když dáte partnerovi čas od času najevo, že je pro vás jednička, začne si více vážit sebe i vás.

Oslovujte ho jménem

Pokud s partnerem potřebujete probrat něco důležitého, oslovte ho jménem. Přezdívky jako jsou „miláčku“ nebo „broučku“ jsou sice hezké, ale chlap občas potřebuje slyšet své jméno – a při erotických hrátkách působí vzrušené "Tome.." jako afrodisiakum!

Pečujte o sebe

Zanedbáváte v poslední době návštěvu kadeřníka a kosmetického salónu? Urychleně to napravte. Nebojte se vyzkoušet zcela novou vizáž – zvláště pokud posledních pět let nosíte stále stejný účes. Malých změn si muži ani nevšimnou, velkých ano. Navíc, jakmile přestanete trávit všechny volné chvíle doma a místo toho si budete dopřávat všechny ty zkrášlovací procedury, stanete se pro svého muže vzácnou a začne se na vás těšit.

Mějte i svůj život

Volný čas využijte k tomu, co vás dělá šťastnou – žít v partnerském vztahu přece neznamená okrádat se o své koníčky a kamarády! Pokud si bez obav budete dopřávat takové blaho, zvedne se vám sebevědomí a začnete na muže působit jako magnet.

Buďte sexy

Jak už jsme se zmínili, muži milují změny, ale aby si nějaké všimli, musí to být změna výrazná. Chodíte sportovně oblečená? Na večeři tentokrát dorazte v šatech a lodičkách. Domácí oblečení vám obstarávají obnošené tepláky a batikované tričko? Začněte se po domě promenádovat v sexy kraťasech a průhledném tílku.

Oblékejte se přitažlivě i když si s přítelem vyjdete do společnosti. Jakmile spatří, jak vás hltají ostatní muži, zavalí jej pocit vítězství, že patříte zrovna jemu. S jinými ale neflirtujte! Dejte partnerovi i okolí jasně najevo, že patříte k sobě – například tím, že jej občas chytnete za ruku.

Zničte stereotyp

Vypadají vaše dny stále stejně? Tak svůj denní harmonogram narušte. Místo neustálého vaření si občas zajděte na večeři, sledování televize vyměňte za kino. Nebojte se partnera občas překvapit – baví jej střelné zbraně? Vezměte jej třeba do westernového městečka.

Změňte také přístup k sexu – milujete se spíše pomalu? Šokujte rychlovkou ve výtahu. Chtějte znát jeho erotické sny a nebojte se prozradit své vlastní. Když čas od času přijdete s nějakým zlepšovákem, bude se na další milování těšit jako malý kluk.

Buďte tajemná

Neříkejte svému partnerovi o sobě vše. Pokud přijdete z práce a hned vyklopíte, co všechno se vám za celou pracovní dobu stalo, bude znuděný. Jestliže ale na otázku „Jak bylo v práci?“ odpovíte jen, že dobře, obvykle se začne ptát sám. Máte-li v rukávu nějakou zajímavou novinku, pouze ji „nakousněte“. Například: „Potkala jsem tvého známého.“ Začne hořet zvědavostí a bude chtít vědět víc.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies