Proč mít osobního trenéra?

 

Chcete začít cvičit, ale máte obavy, že to s tou vaší vůlí nebude tak jednoduché. Občas se to stává, že se člověk pro pravidelné cvičení rozhodne, ale nakonec jsou z toho dvě nebo tři návštěvy posilovny a tím to končí. Možná tento problém změní osobní fitness trenér

Žena cvičící na stroji

 

Co vám osobní trenér nabídne?

Pokud jde o opravdového odborníka, můžete se těšit na kvalitní komplexní služby. Osobní trenér vám na míru sestaví tréninkový a stravovací plán a uvidíte, jak vám hubnutí a modelace postavy půjde jako po másle. Se svým osobním fitness trenérem budete samozřejmě také cvičit. Krom toho, že vám pomůže odstranit problémy s nadváhou, zatočíte také s ochablým svalstvem a bolestmi zad.

Splní vaše přání

Osobní trenér vás nebude honit s bičem v ruce po posilovně a nutit vás cvičit až do posledního dechu. Právě naopak, bude plnit vaše přání. Záleží jen na vás, co budete chtít. Chcete zredukovat svou hmotnost, vytvarovat postavu, zbavit se bolesti zad a krční páteře, zlepšit svou fyzickou kondici nebo nabrat svalovou hmotu? Všechny tyto přání může váš osobní fitness trenér vyřešit.

Proč mít svého trenéra?

To tajemství tkví v úspěchu. S trenérem budete vždy úspěšnější než sami. V případě, že budete cvičit sami, budete se zbytečně moc šetřit a to vám ovoce rozhodně nepřinese nebo to naopak se cvičením přeženete tak, že se týden nebudete moci hýbat. S trenérem odcvičíte celý trénink mnohem lépe a efektivněji. Trenér také osobně dohlídne na vaše mlsné chutě. S pocitem, že ho máte za zády, určitě své nespoutané chutě ovládnete.

S osobním trenérem nebudete házet trénink za hlavu. Znáte to, řeknete si, dneska se mi nechce, nechám to na zítra. Tohle si s trenérem nedovolíte, představa, že na vás trenér fitness čeká vás ke cvičení donutí.

A nakonec je důležité říct, že cvičení s trenérem je vždy bezpečnější a zdravější. Tak co vy na to, svěříte se do rukou osobního fitness trenéra?

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies