Proč ženy přitahují rebelové

Muži rebelové, kteří si dělají, co chtějí, jsou pro mnoho žen přitažlivější než hodní kluci, ochotni postarat se o svou ženu i o rodinu. Přitom vztah s rebelem nebývá klidný a nekončí vždy nejlépe.

Pár ležící na posteli s podepřenými hlavami

Proč ženy přitahují ti nesprávní muži? Muži, kteří utíkají od ženy za milenkami, muži, kteří vyhledávají vzrušení a své okolí mnohdy jen využívají? Ačkoliv jsou tyto vlastnosti společností odsuzovány, u žen mají rebelové úspěch.

Ženy možná podvědomě touží po muži typu Jamese Bonda – po dobrodruhovi, který se sice nedokáže postarat o dítě, ale v případné bitvě by vyhrál. I v dnešní době, kdy se typicky mužské a ženské role míchají, kdy muži zastávají mnohé domácí práce a žena pracuje na své kariéře, touha po „pořádném chlapovi“ zůstává.

Psychologie výběru

Pravdou ale také je, že ženu přitahují takoví muži, jaké sama vábí svým typem osobnosti. Proto se zakomplexované ženy nemohou vymanit z nefungujících vztahů s lumpy a tyrany, kteří jen využívají partnerčiny očividné slaboty. Svým způsobem si vše způsobujeme sami. Pokud se necháte druhým vmanipulovat do něčeho, co sami nechcete, je to váš, ne jeho problém. Vy sami určujete, zda dovolíte muži, aby vás využíval nebo ne. Proto je nejdůležitější vztah, který máte sami k sobě. Jakmile si zvednete sebevědomí a uvědomíte si, že vztah, který není rovnocenný, nemůže fungovat, přestanou vás muži rebelové přitahovat.

Posledním možným důvodem, proč ženy přitahují rebelové, je touha po nezávislosti. Rebelové se často nechtějí vázat, což těm drahým polovičkám, které mají ze závazku také strach, vyhovuje.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies