Prodlužování vlasů - pravé vlasy nebo umělé?

Při rozhodování, kterou z metod prodlužování vlasů zvolit je důležité zvážit i pro a proti použitého materiálu na falešné prameny - pravých a umělých vlasů. Výhody a nevýhody...
Zapletené vlasy s červenou gumičkou
Pravé vlasy stejně jako umělé mají spoustu výhod i nevýhod...

Pravé vlasy

Velkou výhodou pravých vlasů je, že se k nim můžete chovat jako k vlastním. To znamená, že je můžete fénovat, žehlit, natáčet i barvit. V salonech mívají vlasy evropské nebo asijské.

Evropské vlasy

Evropské vlasy jsou ze všech nejdražší, ale také nejlepší. Vypadají opravdu jako vlastní a také se tak chovají.

Asijské vlasy

Asijské vlasy jsou silnější, hrubší, těžší a méně poddajné než ty evropské. Vlastní vlasy mohou více zatěžovat, tím je i poškozovat.

Umělé vlasy

K prodlužování vlasů se používá kanekalon či mikrovlákno, syntetický materiál, který je téměř k nerozeznání od pravých vlasů. Na rozdíl od nich je mnohem lehčí, vlasy nezatěžuje.
Nevýhodou je, že si musíme dávat pozor při některých úpravách - nesmíte je mýt příliš horkou vodou, fénovat horkých vzduchem, dokonce ani česat za vlhka. Vyhýbat byste se měla i barvení a kulmování. Umělý vlas všechny tyto činnosti bohužel ničí.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies