Prodlužování vlasů svorkováním a metodou Bond Plus

Komu by se nelíbilo mít po 2 až 4 hodinách o 150 pramínků vlasů víc? Z metod prodlužování vlasů se zaměříme na jednu z nejpopulárnějších metod. Metoda Bond Plus - prodlužování vlasů plastovými pojítky v podobě trubiček.
Žena s růžovými náušnicemi  a zakloněnou hlavou

Metoda prodlužování vlasů svorkováním

Méně známým způsobem prodlužování vlasů je metoda svorkování.
Když vsadíte na metodu svorkování, vaše hříva bude bohatší o prameny pravých vlasů, opatřených na konci třímilimetrovými plíšky ve stejné barvě, jakou mají prameny.


Kadeřnice je nejdříve připevní tak, že je s pomocí kleští k vašim vlastním vlasům jednoduše přicvakne. Nepoužije při tom žádné lepidlo, nebude vlasy nahřívat. Vznikne velice malý, neviditelný spoj, který je možné zase kdykoliv rozcvaknout.

Jak dlouho prodlužování vlasů svorkováním trvá a kdy ji obnovit

Prodlužování vlasů technikou svorkování trvá přibližně 2 hodiny a generálka účesu je nutná zhruba po 3 měsících.
Citlivější ženy si možná budou v prvních dnech stěžovat na pocit nepohodlí, ale to s sebou nese v menší či větší míře každá z metod.

Metoda prodlužování vlasů Bond Plus

Jedna v současné době z nejoblíbenějších metod.
Jistě jste slyšeli o prodlužování vlasů pomocí trubiček, a to je právě ono. Prameny pravých vlasů připevněné k těm vašim plastovými pojítky, které mají tvar trubiček - takhle se dá metoda prodlužování vlasů Bond Plus zjednodušeně popsat.

Toto pojítko navlékne kadeřnice na pramínek vašich vlasů, přidá k němu vlas falešný a pojítko zahřeje speciálními kleštěmi. Tímto dojde ke smrštění a vzájemnému spojení vlasů. Spoj je velmi malý, úhledný a nenápadný.

Jak dlouho prodlužování vlasů metodou Bond Plus trvá a kdy je třeba nová aplikace

V salonu strávíte 2 - 4 hodiny a znovu byste měli kadeřnici navštívit za 2 - 4 měsíce. Kadeřnice pak opět zahřeje pojítko, uvolní falešný pramínek a stejným způsobem ho upevní asi půl centimentru od pokožky hlavy.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies