Prokoukněte muže podle dárku

Chcete vědět, co od vás muž čeká a co k vám cítí? Zaměřte se na dárky, kterými vás hýčká. Dovíte se, jestli vás vztah má budoucnost nebo si s vámi partner pouze "hraje". Co vám řekne drahý dárek, praktický dárek či romantický dárek.
Dámský prsten s kameny

Prokoukněte drahý dárek

Hodně drahým dárkem se muž reprezentuje a chce se projevit jako schopný muž, který vám poskytne oporu (nejen finanční). Investici do dárku chápe muž jako vklad do vztahu. Pokud by vás chtěl poslat k vodě, koupí vám něco mnohem levnějšího.
Pozor! Drahé dárky patří k oblibě majetnických mužů.
Drahým dárkem vám partner může i něco dokazovat, schovávat se za něj, pevně vás k sobě připoutat, případně ve vás vzbudit vděčnost.

Prokoukněte praktický dárek

Dostala jste něco ryze praktického? Muž zřejmě netušil, co vám má koupit a vsadil na fakt, že jste silná, výkonná a schopná žena. Rozhodně to neznamená, že by vás neměl rád.
Jste pro muže rovnocenným partnerem.
Praktickým dárkem vám dává muž najevo, že mu záleží na vašem pohodlí, chce se o vás starat.
Navíc - pokud dárek můžete používat oba, počítá s vámi do budoucna.

Romantická maličkost muže prozradí

Partner, který vám věnuje plyšového medvěda či jinou "hračku" vás chce naladit na romantickou strunu. Zřejmě vás chtěl potěšit dokonalým dárkem (tyto dárky jsou typické pro začátky vztahu).
Romantickým dárkem vám dává muž najevo, že k vám chová citový vztah, že je zamilovaný. Pokud jste spolu delší dobu a typ dárků se pořád nemění - muž vám moc nerozumí. Zkuste ho trochu popostrčit a napovědět mu.

Dárek od muže - přesně co jste chtěla

Dostala jste přesně ten dárek, který jste si přála? Potom vás partner dobře vnímá a poslouchá, co říkáte, po čem toužíte. Váš partner se o vás upřímně zajímá a chce vám dělat radost. Takový muž se vám snaží vyhovět i v jiných oblastech. Partner si vás hluboce váží a mám k vám empatický vztah.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies