Prsa - co jim škodí? Co o nás řekne jejich velikost?

Ženská prsa jsou již odedávna oslavována a někdy jsou efektivnější než kterákoliv jiná zbraň. Muži od prsou nedokáží odvrátit pohled. Ženské poprsí jsou pro ně fascinujícím, krásným doplňkem. Co jim škodí? A proč jsou některé druhy článků o prsou hotový výsměch?

Prsa v černé podprsence

 

Proč jsou články o velikosti prsou a jejich vlivu na charakter žen holý nesmysl?

 

Určitě jste aspoň jednou narazila na článek, kde se rozebírala velikost prsou a jejich vliv na charakter žen. Jakou milenkou jste podle velikosti prsou nebo jaká je vaše povaha? Četli jste něco takového a říkali si, že se nemůžete nikam zařadit? Že to na vás nesedí? Samozřejmě. Osobnost žen nemůže nikdo odhadnout z velikosti či tvaru prsou. To je prostě nesmysl.

 

Například někde zveřejnili, že ženy s malým poprsím jsou naivní a stydlivé a ženy s obrovským poprsím jsou naopak vynalézavé v posteli. Při výzkumech se také zapomíná na důležitou věc. Ženská prsa se v průběhu života mění. Mohou za to hormonální změny, těhotenství, diety, stárnutí a další. Takhle jednoznačně přece nemohou soudit všechny ženy. Muže se také nedá rozdělit do skupin podle velikosti penisu. Charakter nemá se vzhledem nic společného. Sebekrásnější žena může mít pod krásnou slupkou shnilé jádro. Proto se často říká - “Nesuď knihu podle obalu”.

 

Co vašim ňadrům škodí?

 

Pokud se snažíte zhubnout, nezkoušejte extrémní diety. Můžete se sice zbavit kil rychleji, ale následný jojo efekt vám ovlivní pevnost ňader. Kouření vašim prsům také neprospívá. Pokožka ňader vám bude stárnout rychleji a přijdete nejen o jejich krásný vzhled, ale i o jejich pružnost. Jestli se chcete opalovat, měly byste si natřít i tu část, kterou zakrývají plavky. Materiál vám vaše ňadra neochrání před slunečními paprsky a následným svraštěním kůže.

 

Jedním z nejčastějších problémů je nošení nesprávného spodního prádla - tedy podprsenky. Špatnou velikostí, ale i materiálem, se vám postupně zdeformují ňadra. A nejen to. Škodí i vašemu zdraví díky nepříjemnému stlačení hrudníku. Při běhání si zvolte raději sportovní typ podprsenky, který vám dodá potřebnou oporu a nikde vás netlačí. Větší pozornost a péči byste svým ňadrům měla dopřát v období těhotenství a při kojení.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 4 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies