Prsa lze zpevnit cvičením

Každá žena touží mít dokonalá prsa. Kupujeme si tvarující podprsenky, utrácíme za zpevňující krémy, některé z nás jsou schopny podrobit se plastické operaci. Přitom existuje pár účinných triků, kterými si můžete vysoustružit pevné a krásné poprsí.

Socha ženského těla

Protažení před zahájením cvičení

Před cvičením vždy posilovací partie protáhněte. Postavte se bokem ke stěně a jednou rukou se o ni opřete a protáhněte se. Vyvíjejte na ruku mírný tlak. Vydržte aspoň 20 sekund. Pak ji vystřídejte.

Cviky pro perfektní prsa

Cvik č. 1 – se závažím

Postavte se rovně, nohy mírně rozkročte a kolena lehce pokrčte. Do každé ruky si vezměte závaží nebo naplněnou pet láhev. Lokty musí být ohnuté do pravého úhlu a ve výšce ramen. Veďte paže směrem k sobě a vracejte je zpátky. Opakujte třikrát po deseti sériích těchto pohybů.

Cvik č. 2 - vzpírání

Dlaně spojte před hrudníkem, lokty mějte ve vodorovné poloze. Stlačte dlaně proti sobě, chvíli vydržte, pak povolte. Opakujte cvik 5x.

Cvik č. 3 – kliky

Opřete se koleny o podlahu. Ruce zapřete v úrovni vašich prsou. Špičky prstů obou rukou by měly směřovat nahoru, ne k sobě. Takto vykonejte osm kliků. Sérii pak jednou zopakujte.

Cvik č. 4 – cvičení s gumou

Postavte se rovně, nohy mírně rozkročte. Uchopte gumu ve výši prsou a táhněte ji směrem ven. Chvíli držte, pak povolte. Opakujte 10x.

Když budete tyto cvičit alespoň 3x týdně, zaznamenáte první změny k lepšímu už do měsíce! Ke zdokonalení vám přitom stačí tři ze čtyř uvedených cviků. Pomoci růstu můžete i za pomoci kvalitních doplňků stravy.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies