Psí jídelníček

Dělá vám doma společnost čtyřnohý kamarád? Ať už ho máte k pomazlení nebo po něm vyžadujete také určité sportovní výkony, je třeba vždy myslet na kvalitu jeho stravy. V případě, že kupujete a budete i nadále kupovat levné granule a jiné krmivo pro psy, hrozí, že pejskovi zaděláte na zdravotní potíže.

Pes ležící na kachličkách

polštář pro psySuché krmivo

Rozhodli jste se podávat vašemu pejskovi suchou stravu? V případě granulí pro psy se vždy zamyslete a začtěte do obsahu vitamínů v granulích a také do obsahu dalších látek, které jsou pro zdravý vývoj psa důležité. Asi bude potřeba vyzkoušet hned několik druhů. Granule pro psy jsou jako dobroty pro děti. Každému pejskovi nebude chutnat váš první výběr, mají také pěkně mlsné jazýčky. 

Dbejte na kvalitu a nesnažtre se na granulích ušetřit každou korunu, časem se vám peníze vrátí. Spokojený pes rozhodně znamená více, než pár ušetřených stovek na krmivu.Určitě vybírejte granule podle věku a velikosti rasy vašeho psa, aby se mu opravdu dostalo vše co pro zdravý život potřebuje. Pro pejska trpícího obezitou se nebojte sáhnout po LIGHT granulích, naopak aktivním psům vyberte odpovídající typ granulí. Pokud vyznáváte bio styl, dopřejte i psovi bio granule. 

Spokojený a pohodlný psí životgumový talíř pro psy

I pes si zaslouží určité pohodlí, co vy na to? Kvalitní strava je tedy samozřejmostí, ale čas od času není od věci dopřát pejskovi nějaký ten pamlsek, hračku, nový pelíšek nebo boudu. Chovatelské potřeby zajistí spokojenost vám i čtyřnohému kamarádovi. I nové vodítko či obojek je užitečnou věcí jak pro psa, tak také pro pána. Bude se hodit také psí kosmetika, dentální kosmetika, hřebeny, hárací kalhotky nebo oblečky. 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies