Punčochy ve spreji - proč byste je měla zkusit?

Silonky jsou pro většinu žen nepříjemnou částí oděvu. Pokud máte krásné nohy bez chybiček, nemusíte je vůbec nosit. Ale existují události, kde se bez nich bohužel neobejdete. Už jste vyzkoušela silonky ve spreji?

punčochy

 

Některé ženy to mají o to těžší, že mají práci, která vyžaduje určitý způsob oblékání. V jejich případě k sukni či šatům jsou silonky nutností. Umělá vlákna v teplém počasí nejsou ničím příjemným. S klasickými silonkami se vaše nohy mohou zapařit a vaše nohy pak mohou ohrozit plísně. Co tedy dělat? Zkuste silonky ve spreji. Můžete si je pořídit v rozmezí od 500 - 1 400 Kč. Mají spoustu výhod a i když jsou dražší, k silonkám se už pravděpodobně zpátky nevrátíte.

 

Jak to funguje?

 

Oblékání punčoch už nemůže být snadnější. Je to vlastně tekutý pudr, který by se měl vždy nanést na čistou a suchou pokožku. Sprej také obsahuje částečky hedvábí a některé spreje jsou i s UV filtrem. Nejprve sprej pořádně protřepejte a pak pudr plynule nanášejte nejlépe ze vzdálenosti dvaceti centimetrů. Pak si pudr rovnoměrně rozetřete pomocí rukou a počkejte, dokud nezaschne. Až je budete chtít smýt, bude vám k tomu stačit voda a mýdlo. Jestli chcete pudr dokonale odstranit pomozte si žínkou.

 

Výhody

 

Pokud si myslíte, že vám punčochy ve spreji ucpou póry, zbytečně se strachujete. Pudr není nijak toxický a pokožka může i nadále volně dýchat. Raději si kupte sprej, který má UV filtr. Spolehlivě tak svoji pokožku ochráníte před slunečními paprsky a nebezpečným zářením. Spreje také obsahují aminokyseliny, které pomáhají pokožku hydratovat. Díky kofeinu a výtažkům ze zeleného čaje se zlepší prokrvení vašich nohou.

 

Kvůli obsaženému hedvábí budou vaše nohy na dotek hebké a lehké. Můžete také najít punčochy ve spreji, kde je přidán diamantový prach. Nohy se vám potom budou krásně třpytit. Oproti klasickým silonkám vám nestahují pokožku, takže si vaše nohy zachovají přirozený vzhled. Tento zázračný pudr vám dokáže překrýt i různé nedostatky - modřinky, jizvy, žilky a jiné menší vady kůže. Také se můžete pochlubit nalakovanými nehty, které již nebudou schované za klasickými silonkami. Silonky ve spreji se vám nebudou nikde zařezávat, ani vám nebudou klouzat dolů. Jsou velmi pohodlné a voděodolné. Největší výhodou je, že se už nikdy nemusíte bát puštěných ok na punčochách.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.7 Počet: 7 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies