Rallye Český Krumlov 2006

V letošním roce se poprvé na Rallye Český Krumlov představí také historické automobily. Můžete se tak pokochat nejen atmosférou soutěže, ale také pohledem na historické kousky, které si zde přijdou změřit síly s ostatními soupeři.
Bílé závodní auto

25. - 27. 5. Rallye Český Krumlov, závod mezinárodního mistrovství ČR v automobilových soutěžích

Letošní 34. ročník populární Rallye Český Krumlov bude pro soutěžící opět o něco obtížnější. Pro účastníky rallye je připravena dvouetapová soutěž s dvanácti rychlostními zkouškami o celkové délce 199 km. Zahrnuje i dvojí průjezd měřící neuvěřitelných 29 km. Jeden průjezd bude dokonce uskutečněn za tmy. První polovina trasy je nová, vede přes obec Bohdalovice. Fanoušky zde čeká show spočívající v průjezdu se třemi po sobě jdoucími zatáčkami (levá, pravá, levá). Prudké zatáčky, polokruhové zkoušky, umělé retardéry, na to všechno se mohou těšit nejen závodníci, ale i diváci.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies