Rande ve znamení zvěrokruhu

Patříte-li k těm, které zajímá již na prvním rande znamení vašeho protějšku, děláte dobře. Každé znamení má totiž jiné sexuální chutě a když je poznáte, budete umět svého partnera pěkně rozdráždit...
Muž dávající pusu ženě na břicho

Ohnivý a nezkrotný Beran

Beran ovládá spoustu sexuálních poloh. Přesto má rád ženy, které jsou pravým opakem. Beran má slabost pro romantičky, proto ho překvapte něžným sváděním. Beran si nepotrpí na dlouhé předehry, zkuste ho zpomalit dlouhými a něžnými polibky.

Smyslný Býk

Muž ve znamení Býka může na první pohled působit chladně, ale nenechte se prvním dojmem zmást. Býk se strašně rád mazlí a něhu vyloženě potřebuje. Býk je vynalézavým a vnímavým milencem a sex si umí parádně užít. Zkuste jej překvapit svíčkami, šampaňským a příjemnou hudbou.

Proměnlivý Blíženec

Muž ve znamení Blíženců rád mění role. Někdy chce být pasivním požitkářem a jindy aktivním svůdníkem. Dopřejte svému Blíženci sem tam takovou změnu a v posteli vás náležitě odmění. Blíženec si dává záležet na uspokojení své partnerky, už při předehře vás nažhaví na tu správnou erotickou vlnu.

Romantický Rak

Rak je pravým romantikem a při milování si dává na čas. Rychle se vzruší, ale předehra je pro něj důležitější než samotný sex. Rak miluje ženy, které vědí, co v posteli chtějí a rád vám splní nejtajnější přání.

Sebevědomý Lev

Lev je požitkář a považuje se často za krále sexu. V sexu je živočišným milencem, má enormní výdrž a má divoké sexuální fantazie. Pokud jste ochotná podvolit se, zažijete erotickou smršť. Zkuste verbální erotiku, dělá se Lvem divy.

Citlivá Panna

Muž ve znamení Panny se rád nechává svádět a dobývat. Potřebuje však při svádění cítit i lásku. Nemá rád příliš experimentování ani sprostá slova. Partnerku chce udělat štastnou, ale může sex s ním může být časem stereotypní.

Empatické Váhy

Váhy milují všechny typy radovánek. Jsou experti na rychlovky , ale jen tehdy pokud není sex příliš hrubý a hektický. Muž Váhy si sex rád vychutnává a partnerku při hrátkách pěkně hýčká. To si určitě necháte líbit.

Vášnivý Štír

Štír se miluje instinktivně a vášnivě. Sex je pro něj elixírem života. Odhalte všechny jeho touhy a Štír vám dopřeje netušené radůstky. Nesnažte se ho však ovládnout, Štír musí mít vždycky navrch.

Bouřlivý Střelec

Pro muže Střelce neexistují žádná tabu. Bez zábran umí hovořit o těch nejujetějších věcech a hned je chce také vyzkoušet. Nudu v posteli s ním opravdu nezažijete.

Vytrvalý Kozoroh

Muž Kozoroh splní partnerce všechna přání. Kozoroh je sexuálně výkonný, ale méně přístupný sexuálním experimentům. Je mírně stydlivý, ale to ho dělá tolik přitažlivým.

Svůdník Vodnář

Muži Vodnáři se musíte poddat. Pokud mu přenecháte velení, bude vás o to víc rozmazlovat. Vodnář rád experimentuje. Avšak nesmí cítit vaši nechuť, to ho chuť po erotice rychle přejde.

Ojedinělá Ryba

Muž Ryba má dvě naprosto odlišné stránky. Jedna jeho část je něžná a romantická. Ta druhá je odvážná a ochotná vám splnit všechna přání. Muž Ryba miluje sebevědomé a přímé ženy, které umí zvyšovat sexuální napětí.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies