Řasenky – záchrana pro řasy

Žádný make-up není dokonalý bez dobře nalíčených řas. V dnešní době existuje mnoho druhů řasenek, které se hodí k různým příležitostem. Víte ale, jak pomocí nich vykouzlit svůdné řasy?
Řasenka

Možnosti pro naše řasy

Umělé řasy

jsou dnes velmi kvalitní, ale nedají se nosit denně. Hodí se spíše na večírky a zvláštní příležitosti. Zvláště malý trs řas umístěný ve vnitřním koutku oka dodá vašemu oku kočičí šmrnc a svůdný pohled. Umělé řasy ocení také ženy, které mají řasy velmi řídké.

Řasenka smývatelná - klasická

Řasenka neboli maskara jednotlivé řasy natónuje, dodá jim na objemu a opticky je prodlouží. Toužíte i po plných rtech? Poradíme vám - více zde. Nevýhodou smývatelných řasenek je jejich snadné rozmazání, na druhé straně se pak lehce odličuje. Pokud před nanesením maskary řasy lehce poprášíte pudrem, řasenka na nich lépe ulpí a nebude se rozmazávat.

Řasenka prodlužovací

obsahuje mikrovlákénka, která dodávají řasám na objemu a délce. Jejich nevýhodou je, že se po čase začnou drolit. Řasy můžete opticky prodloužit i tak, že na konečky namalovaných řas nanesete řasenku v jiném odstínu (např. v modrém nebo zlatém).

Řasenka objemová

dodává řasám objem. Prodávají se také řasenky objemové a prodlužovací zároveň.

Řasenka voděodolná

se nesmaže ve vodě, v dešti ani po pláči. Bohužel se ale špatně smývá a k odličení musíte použít přípravky s obsahem tuku nebo oleje. Nesvědčí citlivým očím (trpíte-li často na zánět spojivek, klikněte zde).

Barevné řasenky

Modré a zelené řasenky se hodí, jste-li oblečena v těchto barevných tónech. Hnědá řasenka je vhodná na běžné denní nošení pro světlé typy žen se světlým obočím. Zlatou a stříbrnou řasenkou oslníte na večírcích.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies