Relaxujte jídlem

Koupel s pštrosím pérem. Jídlo, které máte rádi. Erotická masáž. Zeleninové saláty. Dobří přátelé. Nejezte z hladu. Čas na výběr jídla.Jednohubky.Výběr jídla. Připravte si jídlo sami.

Kuličky hroznového vína

Relaxujte jídlem

Vím zcela přesně, jak to teď na vás zapůsobilo. Všude kolem se hovoří o dietách a zdravé výživě a já vám chci radit, abyste relaxovali jídlem! Už vidím, jak někteří ohrnují nos a zapínají televizi, aby si poslechli novou reklamu na zcela zaručený koktejl na hubnutí.


Nebojte se, nechci vás nutit k obžerství, ale chci vám jen říct, že jíst se musí a navíc, když jíte to, na co máte chuť, působíte svému tělu radost. Nejezte jen z hladu, narychlo, chvatně. Zkuste si zajít někam, kde si můžete jídlo vybrat podle své chuti. Není dobré si vzít jako první pomoc hamburger nebo párek v rohlíku.


Relaxovat jídlem znamená udělat si čas na výběr jídla. Ideální je, když si jídlo také sami připravíte.
Někomu udělá radost ovocná mísa, jiný dává přednost zeleninovým salátům, jak se říká sto lidí, sto chutí. Existuje mnoho způsobů, jak jídlo upravit, a na tisíce receptů, jak si ho naservírovat. Tím se samozřejmě zabývat nechci, protože tohle není kuchařská kniha. Chceme-li však u jídla relaxovat, měli bychom si udělat minimálně hodinku času, sezvat své dobré přátele, připravit si ingredience a začít dávat dohromady alespoň tři druhy různých jednohubek. Kombinujte barvy a tvary, snažte se vytvořit pestrou směsici chutí a vůní, nezapomeňte vše hezky naservírovat i s dobrým zeleným čajem, ubrousky, hezkou hudbou.Úžasně dobrou náladu vám může vytvořit také trs hroznového vína, jablka, švestky a hrušky, které si naservírujete k vaně plné voňavé pěny. Koupat se můžete sami i s někým vám milým. Nemusíte myslet na nic, ale taky na to, jaké příjemné pocity právě zažíváte. Koupel můžete ukončit krásnou masáží a šimráním pštrosím pírkem, hedvábným šátkem, vypraným mopem na utírání prachu, vtíráním jemného masážního olejíčku do prstů vašich rukou nebo přímo vzájemnou erotickou masáží. Láska je také druh meditace, proniká hluboko až k vašemu srdci, pokud je opravdu upřímná, léčí všechny vaše nemoci.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies