Rodinné domy Březina

Máte plné zuby už dobře známých stěn vašeho bytu v panelovém domě uprostřed rušného sídliště? Není už čas užívat si klidu a pohody a dopřát si opravdu pěkné bydlení mimo ruch města. Co si koupit nový rodinný dům. Prohlédněte si aspoň virtuálně rodinné domy Březina – na Kopečku, třeba vás osloví.

jezero uprostřed hor

rodinný důmEnergeticky úsporné domy

Rodinné domy Březina jsou umístěny v půvabné lokalitě Chráněné krajinné oblasti Moravský kras. Ze všech domů budou mít majitelé krásný výhled na celou obec Březina a okolní lesy.

Pokud i nadále chcete mít bydlení blízko města, bude Březina ideální lokalitou pro váš další život. Vzdálenost od Brna je pouhých 11 kilometrů. V obci je k dipozici škola, mateřská škola, integrovaný dopravní systém, kulturní, relaxační i sportovní vyžití.

Zahrada k dispozici

Všechny RD Březina mají k dipozici zahradu za domem, předzahrádku, samozřejmostí je garáž, nová zástavba domůintegrovaná v přízemí domu. Přestože budete v blízkosti moravské metropole, budete si moci užívat zaslouženého klidu a odpočinku na vlastní zahradě, to je snad přání každého z nás.

Stavba a materiál

Jde o cihlové rodinné domy, s dřevěnými krovy, střešní krytinou jsou pálené tašky. K výstavbě jsou použity ověřené postupy a materiál prvotřídní kvality. Co se týče interiérů, je vše ve vašich rukou. Bude uspokojen i ten nejnáročnější klient. Všechny domy jsou velice příjemně prosluněné díky mírné, jižní svažitosti ulice s domypozemků.Venkovní úpravy, fasády domů i komunikace jsou hotové.

Pokud chcete být i nadále ve spojení s městským děním a zároveň si chcete dopřát klid a relax na vlastní zahradě, domy Březina vaše požadavky splňují. Do Brna i z Brna se dostanete během chvilky. Po práci si můžete užívat vůni luk a lesů. Přestěhováni můžete být do čtyřech měsíců od podepsání rezervační smlouvy.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.0 Počet: 2 Nejlepší: 3 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies