Rolletic

Už jste slyšeli o rolleticu, o masážním stroji, který vám pomůže shodit přebytečné kilogramy a odstranit celulitidu v oblasti stehen, břicha, zadku, podpaží, lýtek, horních končetin a zad?

Ženské záda v bílém nátělníku

Rolletic

Jedná se o stroj, který byl vyvinut ve spolupráci fyzioterapeutů, masérů a žen, které trpí nadváhou a celulitidou. Masírováním dochází k tvarování postavy, úbytku celulitidy až o dva stupně, celkovému zpevnění masírovaných partií, a také jsou masírovány akupunkturní body, což má blahodárný vliv na ostatní orgány v těle. Zlepšuje se totiž jejich prokrvení a funkce.

Pro koho je Rolletic vhodný

Rolletic je vhodný pro všechny věkové kategorie, pro muže, pro ženy, i mladistvé. Jeden z nejdůležitějších účinků tohoto přístroje je výrazné zlepšení prokrvení ošetřované partie, usměrnění toku lymfy a tím i rychlé odstranění nežádoucích zplodin látkové výměny. Detoxikaci můžete podpořit také užíváním minerální kúry, která detoxikuje a zeštíhluje zároveň.

Při pravidelném cvičení zhubnete

Při pravidelném ošetřování přístrojem (cca 2x týdně) dochází ke zpevnění podkožní vazivové tkáně a redukci ošetřované partie. Efekt nastupuje po 7.až 8. sezení. V neposlední řadě se odstraňují svalové blokády a spasmy. Při aplikaci se uvolňují do organismu látky tzv. opiody, vyvolávající u lidí pocit uvolnění a spokojenosti.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies