Rychlé rande - speed date

Mnohým připadá, že život je stále rychlejší a rychlejší. Rychleji pracujete, utrácíte peníze, jíte a na nějaké seznamování a hledání partnera Vám mnohdy nezbývá čas. Ovšem není důvod k zoufalství, existuje totiž rychlé rande, které se dostalo už i k nám.
Lidé sedící u stolu

V České republice je novinkou

Novinkou v České republice se stalo rychlé rande neboli speed date, které jinde ve světě úspěšně funguje už několik let. Cíl tohoto způsobu seznamování je jasný: nalezení vhodného partnera nebo partnerky.

Princip rychlého rande

  • Pomocí internetu se jako zájemce o rychlé rande zaregistrujete, vyberete si věkovou kategorii, do které patříte a termín.
  • Seznamovací večery se prozatím konají dvakrát do měsíce a to jen v Praze.
  • V termínu, který jste si pro rande určili se dostavíte na určené místo.

Jak takové rychlé rande funguje?

Jeden seznamovací večer stojí 450 Kč. U registračního stolku si vyberete přezdívku, pod kterou budete vystupovat po celý večer, účelem je zachování anonymity a bezpečnosti. Dále obdržíte formulář, který slouží k zaznamenání jestli Vás dotyčný zaujal a chcete se s ním znovu setkat či nikoliv.


Každá žena se posadí k jednomu stolku a k ní si přisedne jeden zástupce mužů. Po zaznění gongu, máte k dispozici tři minuty, abyste si povídali a dozvěděli se o sobě co nejvíce informací. Jakmile gong zazní znovu, přesune se muž o stoleček dál a postup se opakuje. Takto se vše opakuje, dokud se nevystřídají všechny dvojice.


Po skončení večera, vyplněné formuláře odevzdáte zpět a do druhého dne se Vám dostaví výsledky. Z nich se dozvíte, zda se Váš zájem o některou z účastněných osob střetl i s jejím zájmem o Vás. V případě že ano, obdržíte telefonní nebo emailový kontakt.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies