Sex během menstruace?

Připadá vám sex během menstruace nemravný, nezdravý, zkrátka nepředstavitelný? A co když může být právě v tomto období mnohem intenzivnější a dokáže odstranit bolesti v podbříšku?
Ženské bříško, bikiny
O sexu během menstruace se nedočtete téměř v žádných odborných publikacích. Proč je toto téma mezi lidmi doslova tabu? Mužům při pohledu na menstruační krev nemusí být dvakrát dobře a ženy jsou v období své menstruace citlivější a unavenější. Existují však i páry, kde žena během menstruace pociťuje zvýšenou chuť na sex a ani partnerovi představa milování v jinak sexuálně abstinenčním období měsíce nevadí.

Jak to vidí lékaři

Lékaři pohlavní styk během období menstruace nedoporučují proto, že pohlavní orgány ženy jsou mnohem citlivější a také samotná pochva je zranitelnější a náchylnější na infekce. Menstruace působí i na psychiku ženy. Je většinou unavená nebo i podrážděná.

Je sex během menstruace škodlivý?

Při dodržení hygieny vám však žádné výše jmenované nebezpečí nehrozí. Samozřejmě i zde platí heslo všeho s mírou a souhlasit musí oba partneři.

Příznivé účinky sexu během menstruace

Právě pro zvýšenou citlivost pohlavních orgánů žena vnímá sexuální styk mnohem intenzivněji. Milování během menstruace dokáže odstranit bolestivé menstruační křeče. Menstruační krev má údajně také vyživovací schopnosti a mužský penis tak posiluje.

Sex během menstruace a praxe

K sexuálním stykům během menstruace dochází u mnoha párů pravidelně, jen se o tom nemluví. Pokud mají partneři zábrany, mohou se věnovat sexuálním praktikám v jakékoliv jiné formě.

Pohlavní styk během menstruace není nezdravý, nemravný ani odsouzeníhodný. Při vzájemné ohleduplnosti partnerů a přísné hygieně může dokonce žena pociťovat mnohem krásnější podněty než jindy.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.7 Počet: 3 Nejlepší: 4 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies