Sex je náš!

Jistě chcete být zdravá a krásná, v tom případě zapomeňte na výmluvy, proč dneska sex ne! Milujte se, čím více, tím lépe. Přečtětet si několik důvodů, proč by sex měl být na "denním" pořádku.

Pouta s černou podprsenkou ležící na posteli

Chce to plné nasazení!

Je to tak, chce to určitou pravidelnost. Dopřejte si sexuální hrátky alespoň jednou za týden, jinak to k ničemu nebude. Pokud budete pravidelně sexovat, zaručeně budete krásnější, zdravější, budete mít lepší náladu, lépe se vám bude pracovat a jistě odhalíte i další pozitiva. Veřte tomu, je to vědecky dokázáno!

Zatočí s celulitidou a vyhladí vrásky

Nevyhazujte peníze za zázračné krémy, které vás do týdne zbaví pomerančové kůže. Vsaďte raději na milování. Během sexu se totiž tvoří hormon estrogen, který podpoří lymfatický systém a posílí vazivovou tkáň. Právě ona vazivová tkáň pomerančovou kůži vyhladí. Estrogen souvisí i s tvorbou vrásek. Pravidelný sex znamená pravidelnou dávku estrogenu a to znamená vyhlazení vrásek. Tak hurá na to a hned budete vypadat o deset let mladší.

Hubnete a tvarujeme

Už víte, že můžete ušetřit za kosmetiku a ještě k tomu nemusíte ani do posilovny. Během jednoho živočišného čísla spálíte i 350 kalorií během půl hodiny. Takže to neflákejte! V případě, že stihnete vystřídat několik sexuálních poloh si také pěkně protáhnete všechny svaly, i ty které běžně nezapojujete.

Balzám pro duši

To je stará známá věc, tak proč se podle toho neřídit. Během sexu se uvolňují hormony štěstí - oxytocin, serotonin a dopamin. Tenhle hormonální koktejl umí dělat divy. Po sexu se budete cítit šťastnější a vydrží to celý jeden den. Pokud vás přepadne deprese, neváhejte a začněte se sváděním partnera. Možná se vám do toho nebude chtít, ale po aktu budete ráda, že jste do toho šla. O stresu snad ani není třeba mluvit.

Na zdraví

Máte slabší imunitu? I v tomto případě je sex řešením. Hormony zajistí posílení imunity. Milováni zatočí také s bolestí. Takže odedneška už nemusíte říkat "Miláčku dnes ne, bolí mě hlava." Začněte s jinou větou, "Zlato bolí mě hlava, nezalezem pod peřinu?" A nejde jen o bolest hlavy, ale také o bolest zad či svalů. Podle výzkumů pravidelný sex pozitivně ovlivňuje hladinu cholesterolu v krvi, díky progesteronu posiluje kosti, relaxační hormony podpoří kvalitu spánku, posílí krevní oběh a tím pádem i srdce, posiluje svaly pánevního dna a nakonec, sex je prevencí rakoviny.

Jestliže vás čeká náročný den a potřebujete dostatek energie, pomilujte se než vylezete z postele. Rázem budete plná síly a energie budete mít na rozdávání.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies