Sex na prvním rande?

Máte v záběru nový objev? Chystáte se s ním na první rande a vybíráte kalhotky? Správně, dobře děláte. Skvělá společnice jako vy musí být připravena na všechno. Jaký máte postoj k sexu na první schůzce?
Dvě olejová srdíčka v červené barvě

Sex na prvním rande - seznamování

Máte smluvenou schůzku. Přijde včas, sedíte vedle sebe, máte za sebou oťukávací rozhovor a jste jeden s druhým na první pocit docela spokojení. Automaticky vám v mysli vytane myšlenka – možná je to právě ON! Dáte si večeři nebo dvě dvojky, přiblížíte si navzájem své životy, zjistíte, že máte společné zájmy a je vám spolu dobře.

Sex na prvním rande – chvíle pravdy

No a co pak? Normálně se rozloučíte a o rozprchnete se každý do svého pelíšku? Ano, to je taky varianta. Další je ta, že budete pokračovat v nočním baru. Pak se také můžete procházet po městě. Ovšem je také možné, že vás váš nový seladon pozve k sobě domů.

Sex na prvním rande - řešení

Jak se vymluvit. Ráno brzy vstáváte? Ale co když se urazí a už nezavolá? V této chvíli ve vaší hlavě probíhá spousta otazníků. Buďte bez obav, na druhé straně probíhá naprosto stejná palba neslyšitelných otázek. S první schůzkou a prvními sympatiemi nevyhnutelně vznikají myšlenky na sex. Jak situaci vyřešit?

Sex na prvním rande - ideál

Ideální případ je ten, že si na první schůzce se sexem vůbec nebudete lámat hlavu, otazníky necháte otevřené a nebudete se racionálně rozhodovat. Vaše setkání poběží vlastním tempem a nebude podstatné, jestli se spolu vyspíte hned, nebo za půl roku. Sex má přijít tehdy, když se oba cítíte být připraveni a v pohodě. Když budete oba přesvědčeni o tom, že se to má stát, stane se to. Až se pak ráno proberete, oba budete mít pocit, že to přišlo samo a právě včas.

Sex na prvním rande – ujasněte si

Každopádně sex na první schůzce nemůže nikdo odsuzovat. Spousta žen má na sex chuť už napoprvé, ale stydí se za to a dusí to v sobě. Opravdu je důležité být bezprostřední a řídit se výhradně vlastními pocity. Pak se nebudete za nic stydět a nebudete litovat. Pokud na sex máte oba chuť, udělejte to. Při prvním styku ale vždy použijte kondom.

Sex na prvním rande – řiďte se vlastním pocitem

Většina lidí by si asi přála v jednom okamžiku na sebe pohlédnout a o pár minut později ze sebe strhat šaty a pak - pomilovat se, jako by to byla ta nejpřirozenější věc, kterou můžete udělat. Málokomu se to ale – zvlášť napoprvé poštěstí. Pokud ale k takovému souznění dojde hned na prvním rande, proč byste se za to měli stydět? Pořádně si ďábelské hrátky užijte!
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies