Sex na veřejnosti a venku

Omrzely vás klasické způsoby milování a hledáte zpestření? Vyměňte postel za louku, moře nebo výtah. Představa, že by vás někdo mohl přistihnout, zvýší vaše vzrušení na maximum.
Líbající se dvojice na schodech
Výzkum prokázal, že většina žen má radši sex venku než v bytě. Louka, tmavá opuštěná ulička, auto nebo park.. Proč ne? Už samotná představa takového sexu ženy vzrušuje. Ženy jsou mnohem více ovlivňovány prostředím, ve kterém se milují. Proto si dávají na jeho výběru záležet.

Milování na místech, která jsou zakázaná, přináší vzrušení. Někteří partneři dokonce při sexu přímo vyžadují publikum.

Sex na veřejnosti a venku - ideální msíta

Příroda

Les, louka, hory.. Pokud si najdete místečko, kde vás nebude nikdo rušit, můžete zažít překrásné milování za svitu slunce, šumění vody a zpěvu ptáků.

Houpačka

Milování na houpačce je velmi zajímavé. Žena sedí a muž si ji houpáním přitahuje a odtahuje. Podobně poslouží houpací síť.

Voda

Moře, jezero nebo rybník vám mohou výborně posloužit. Díky nadnášení můžete vyzkoušet pozice, které by byly na suchu těžce proveditelné.

Dopravní prostředky

Z dopravních prostředků je nejvyužívanějším místem k milování auto nebo vlak. Zkuste si třeba při noční jízdě rychlíkem zavřít kupé, zatáhnout závěs a pomilovat se. Každou chvíli hrozí, že vás někdo přistihne, což vaše vzrušení ještě více zvyšuje.

Veřejná místa

Milování na veřejnosti už chce notnou dávku odvahy a trochu exhibicionismu. V kinech a divadlech si vybírejte místa vzadu. Na parky, čekárny u doktora a galerie už si troufne jen málokdo.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies