Sex s ex

Sex s bývalým partnerem je pro někoho tabu, pro druhého lákavým dobrodružstvím. Může jednou rozbitý vztah znovu fungovat? Nebo je lepší pojmout jej spíše milenecky?

Muž líbající ženu

Přitažlivost mezi bývalými partnery nemusí vždy po rozchodu vyprchat. Zvláště pak, pokud jste se rozešli v dobrém. Setkáte-li se pak po určitě době, není divu, že hlavou jednoho, ne-li rovnou obou z vás, proběhne myšlenka na sex. Nemůže ale milostný románek vše jen zkomplikovat?

Rozhodujte se opatrně

Ještě než se schýlí k polibku, dobře si rozmyslete, co od milování s bývalým partnerem očekáváte. Doufáte, že byste to znovu mohli dát dohromady? Nebo si chcete jen tak povyrazit s někým, komu víte, že nemusíte vysvětlovat, jak to máte nejraději? Zrekapitulujte si také důvod vašeho rozchodu a snažte se být objektivní. Obvykle má větší šanci na úspěch sex bez závazků než-li znovu slepovaný vztah.

A to nejdůležitější na závěr: nikdy nepodstupujte sex s ex, jste-li zamilovaní! Druhá strana to obvykle necítí stejně – a vám nakonec zbudou jen oči pro pláč.

Kdy může sex s ex fungovat

Jestliže dokážete oba brát vztah čistě milenecky, může se vám odvážný krok vyplatit. Protože „o nic nejde“, jste uvolněnější a sex si více užíváte. Milování pak dokonce může být krásnější než v dobách, kdy jste spolu chodili!

Sex s ex je také nevěra!

Úplné tabu by pro vás mělo být milování s expartnerem, jste-li zadaní. Blábol, že sex s ex není nevěra, z hlavy vypusťte. Nevěra to je a možná ještě horší než jednorázové povyražení z kolegou z práce, protože v těchto případech bývají do nevěry zahrnuty i city. Zvláště to platí pro muže, kteří dostali od partnerky kopačky, ačkoliv by s ní tehdy rádi zůstali. Nepřetrhaná citová pouta pak mohou být magnetem, kterému muži těžko odolávají.

Je známo, že pokud ženy vztah jednou skončí, berou věc za hotovou. Muži se s rozchodem vyrovnávají mnohem déle – nedávají to ale na sobě znát.

U žen je zase velké riziko, že ačkoliv přistupují k sexu s bývalým jen jako k povyražení, nakonec se znovu zamilují.

Jak se na sex s bývalým partnerem díváte vy?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies