Sex v těhotenství

Sex v těhotenství ano či ne? Milování dítěti neublíží. Pro vás se však může mnohé změnit k lepšímu a užít si to jako nikdy! Milování v těhotenství pomáhá zpevnit pánevní svaly a je dobrou přípravou na porod...

Žena s namalovanými rty

Období těhotenství je provázeno hormonálními výkyvy. Ty mohou znamenat nebývalý sexuální apetit, lepší orgasmus, či naopak naprostý nezajem o partnerovy sexuální hrátky. Ale ať je to jak chce, pohlavní styk v těhotenství není nebezpečný.

Sex v těhotenství pomáhá

Milování v těhotenství pomáhá zpevnit pánevní svaly a je dobrou přípravou na porod. Proto je sex v tomto období více než žádoucí.

Lepší sex

Pochva díky vyšší hladině hormonu estrogenu citlivěji reaguje na vzruchy než obvykle. Žena se tak může těšit i na několikanásobný orgasmus, čímž si to nejen báječně užije, ale k tomu dobře procvičí svaly dělohy. Sperma obsahuje hormon prostaglandin(změkčuje děložní hrdlo) a v případě, že přenášíte, může vám uspíšit očekávaný porod. A pokud by vám muž "nestačil", jeho erekci značně posílí Neocybernetikum KOLOS.

Neublíží sex v těhotenství děťátku?

Děťátko chrání plodová voda. Něžný pohlavní styk si můžete dopřávat po celou dobu těhotenství. Samozřejmě berte ohled na svůj zdravotní stav a pocity. Dělejte jen to, co je Vám příjemné.
Sexu se musíte vyhnout jen při krvácení. Rodila-li jste již dříve předčasně, nedoporučuje se sex pouze v posledních týdnech těhotenství.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies