Sex ve třech - dva muži jen pro vás

Napadlo vás někdy, že byste zkusila sex s více muži najednou? Láká vás mít v posteli dva silné muže, kteří by vás hýčkali a unášeli do erotických výšin? Pokud ano, není důvod proč to nezkusit, jen dobře vybírejte!
Rozestlaná postel
Před uskutečněním svého plánu si dobře rozmyslete, koho na sex ve třech oslovíte.

Muži si musí nejen v sexu "sednout"

Toužíte-li strávit noc se dvěma muži, vybírejte raději podobné typy. Vyhýbejte se náhodným výběrům a mužům, o kterých předem tušíte, že si nesednou. Neoslovujte výrazně odlišné typy (svalnatý muž a muž výrazně vyhublý). Nechcete přece, aby se během sexu řešily něčí komplexy.

Sex ve třech náhodně?

Všichni z trojice by se měli znát. Vybírejte muže, kterým důvěřujete. Nahodilé známosti a výběry mohou být velmi riskantní (přenos pohlavních chorob), muži by se měli znát, aby dokázali odhadnout reakce.
Pozor si dejte na sex ve třech, kterého se účastní váš současný partner - sex by se mohl změnit v žárlivou scénu.

Sex ve třech ve vaší režii

Všechno je na vás. Vy jste sex ve třech zorganizovala, takže si jej užijte. Podaří-li se vám vybrat dva adepty (váš nejtěžší úkol), volte pro sex klidné místo.
Předem si ujasněte pravidla - co chcete, kde končí hranice. Pamatujte, že vy jste hýčkána, a proto dávejte mužům najevo, co se vám líbí a co už ne.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.5 Počet: 6 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies