Sex ve vaně?

Milování ve vaně a ve vodě vůbec je pro ženy velice přitažlivé téma. Po vodních sexuálních radovánkách touží až 74 % žen. To je číslo celkem vysoké, co říkáte? Co tedy na té vodě je tak vzrušujícího? Díky vodě můžete vyzkoušet polohy, které jsou na souši naprosto nereálné.

Romantika ve vaně

Jen si to představte vana plná bublinek, šampaňské, hudba a k tomu ještě něco dobrého na zub. Třešinkou na dortu pak může být právě sex ve vaně. Zpestřete si milostný život, vana je přece jen něco jiného, neokoukaného a vzrušujícího. Je vám vana malá? Dneska není problém užít si v soukromém bazénu, a to bude teprve jízda.

V létě je víc příležitostí

Léto už je zdá se za námi, ale ani se nenadějeme a bude tu znovu. Přes zimu si můžeme užívat teplou vodu ve vaně a těšit na erotické jiskření v přírodě. Dejte si to v moři, řece, přehradě nebo jiné vodní nádrži. Ve vodě nejste všem na očích a přece ten pocit, že kolem jsou lidé, bude vzrušující. Příroda má mnoho výhod. Můžete si to pořádně užít, zatímco v malé vaně se můžete taky pěkně natlouct ze všech stran.

Lubrikant je nutností

Nezdá se to, ale je to tak. Nezkušenou dvojici může snaha o vodní radovánky nepříjemně zaskočit. Často se stává, že žena je příliš suchá a sex ji přinese spíš utrpení než požitek. Voda totiž dokáže odplavit poševní sekret a zároveň vysušit poševní stěny. Voda tedy jako lubrikant rozhodně nepůsobí, ač se to tak na první pohled může zdát. Vodní hrátky si nejlépe užijete s lubrikantem na silikonové bázi.

I ochrana je nutností

Neplánujete-li početí, na kondom ani ve vodě nezapomínejte. Voda sice spermie vyplaví a ty zahynou, ale nic není stoprocentní. Nejlepší je, když žena bere antikoncepci nebo má nitroděložní tělísko. S kondomem je to poněkud nešikovné. Kondom ve vodě rád zradí, snadno sklouzne. Pak snad je přerušovaná soulož, ale jak už bylo řečeno, nic není na sto procent.

Ve vodě číhá riziko!!

Milování ve vodě je jistě krásné, ale také zavání určitým rizikem. V ohrožení jsou především ženy náchylné na mykózy a jiné intimní potíže. Pokud mezi tyto ženy patříte i vy, raději si na sex ve vodě nechte zajít chuť. Nebezpečí hrozí hlavně u rybníků a přehrad, kde se mohou vyskytovat toxické sinice, to je pak na problém hned zaděláno. Ve vaně nás pak mohou ohrozit pěny, mýdla a olejové koupele.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies