Sex virtuálně / sexchat

Máte vztah na dálku, jste bez partnera nebo prostě chcete změnu? Vyzkoušejte virtuální sex. Stačí vám počítač, internet a ten správný chat. Chce to jistou dávku odvahy, ale za to zpestření to stojí. Seznamte se a jdetě do akce...
Pomocná klávesnice help

Sex virtuálně s partnerem i bez

Ať už máte partnera někde daleko nebo partnera nemáte, můžete využít sexu virtuálně. Virtuální sex není jen pro zoufalce, kteří „nemají s kým”. Virtuální sex může být jeden ze způsobů, jak oživit vztah. Virtiuální sex může být tím pravým sexuálním kořením!
Není to nic perverzního, čemu by se měl člověk vyhýbat. Navíc anonymita virtuálního světa vám nabídne věci, které se nikdo nedoví.

Sex virtuálně - „zase to chcete”

Vaše hormony se znovu hlásí o slovo a vy jim nemáte co nabídnout? Nezáleží na tom, kde jste, ale po ruce nemáte partnera, takže si musíte poradit sami. Chuť na sex můžete zkusit potlačit, ale lepší variantou je dát svým sexuálním chutím volný průchod. Co třeba zkusit internet?

Virtuální sex - sexchat váš dobrý přítel

Sex, váš počítač, internet. A už klikáte na ikonku a vyhledáte si svůj oblíbený chat. Už podle názvu místnosti poznáte, kde máte šanci. Úvodní seznamovací rozhovor omezíte na minimum a můžete začít rozvíjet své žhavé sexuální fantazie.
Máte-li štěstí a s virtuálním partnerem si padnete do oka, můžete to naplno „rozjet”.
Protějšek by se měl hovoru aktivně účastnit a pomáhat si navzájem (i když jen virtuálně). Ihned na začátku si ověřte, zda virtuální partner není "sobecký typ". Poznávacím znamením je, že vlastně vedete monolog a on si jen užívá...
Ideální je, když umíte psát jednou rukou a druhou se budete řídit pokyny partnera. Úspěch a orgasmus zaručen!

Oddejte se představám, jeho písmenkům a užijte si to. A pokud máte stálého partnera, klidně si sex virtuálně dopřejte. Bude to jen vaše malé tajemství.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies