Sexuální polohy, které mají léčivou moc

Pro většinu z nás je při bolestech hlavy, zubů a jiných nesnázích nejlepším pomocníkem nějaký lék. Ale proč do sebe dávat chemii, když se můžete vyléčit zdravějším a příjemnějším způsobem…
Žena ležící na posteli

Sexuální poloha na bolest hlavy a kocovinu

Sexuální poloha proti bolesti hlavy a kocovině je trošičku složitější, ale zaručeně pomáhá. Lehněte si na záda a propněte nohy ke stropu. Ještě lepšího účinku dosáhnete, když je roztáhnete do tvaru V. Při této sexuální poloze do Vás přítel pronikne tak, že promasíruje energetické dráhy napojené na játra a ledviny. Ty rozhýbou metabolismus a bolest hlavy či kocovina je pryč.

Sexuální poloha na nespavost a stres

Při klasické neboli misionářské poloze zasahuje penis nejcitlivější body spojené se srdcem a plícemi. Poté se Vám postupně do krevního oběhu začnou uvolňovat T – lymfocyty a zbavíte se tak nespavosti a rozpustíte stres.

Sexuální poloha na dny před nebo po menstruaci

Při sexuální poloze na koníčkovi si můžete sama určit hloubku i rychlost. Když přidáte mírné kroužení boky, zbavíte se premenstruačních a pomenstruačních příznaků.

Sexuální poloha na bolest zubů

Jaká sexuální poloha by Vám mohla pomoci v případě bolesti zubů? Je to sex ve stoje. Nechejte partnera ve vzpřímené poloze a předkloňte se tak hluboko, abyste se prsty dotkla země. Perfektně si tak prokrvíte hlavu a ve spojení s nádherným erotickým prožitkem se zbavíte té nesnesitelné bolesti zubů.

Sexuální poloha na ucpaný nos

Poměrně neobvyklá sexuální poloha, ale zkusit se má všechno a ještě když máte ucpaný nos. Lehněte si na bok a nohu, kterou máte nahoře zvedněte. Přijměte partnera, aby si obkročmo klekl na ležící stehno a zvednutou nohu si opřete o jeho rameno. Už během prvních pohybů pocítíte uvolnění v dýchacích cestách.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies