Sexuální premiéra

Říkáte, že to „poprvé“ už máte dávno za sebou? Možná se mýlíte, skoro na každého čeká v životě nová sexuální premiéra. Znovu můžete zažít to napětí, strach nebo to vzrušení, které je pro postelovou premiéru typické.

Hladící se ruce

Scházíme se a rozcházíme

Jen málo lidí má to štěstí, že zůstanou s jedním partnerem po celý život. Život nám připraví rozchody, rozvody a nové vtahy či manželství. Pak tedy začínáme se sexem znovu, u některých to může být i po dlouhé době abstinence, výjimkou nebývá ani několik let. Taková abstinence pro nás není moc dobrá. Člověk pak pojí většinu emocí se sexem, buď se na sex moc těší, nebo z něj naopak mají stres a trému. Hlavně muži s tímto mají problém, po delší sexuální abstinenci se u nich často objevuje porucha erekce, která je pak od navázání nového vztahu brzdí. Ženy spíše trpí psychicky. Mají strach z odmítnutí a jsou přesvědčeny o tom, že v takovém věku už se nikomu nemohou líbit.

Nový sexuální partner na obzoru

Po dlouhodobém vztahu, který navíc neskončil nijak dobře, trpí mnoho žen nízkým sebevědomím a zároveň jsou ostražité. Když se objeví nový partner, mohou se pak přetrhnout, aby všechno bylo dobře a udělaly ten nejlepší dojem. Trápí se otázkami, zda nemají příliš malé či povislé prsa, jestli to vlastně ještě umí nebo zda se tam dole oholit úplně nebo raději vůbec. Mezi novými partnery dochází také k různým nedorozuměním. Muži jsou sice opojení touhou a nejraději by šli hned na věc, ale raději čekají, aby nevypadali, že myslí jen na soulož. Žena si zase nezačne jako první, aby si o ní muž nemyslel bůhvíco.

Na co nesmíte zapomenout!

Než do toho znovu skočíte, je třeba myslet na několik věcí. Mějte na paměti, že NE znamená opravu NE. Nejde doopravdy o první sex, ale i tak je možné, že si muž nebo žena na poslední chvíli uvědomí, že tudy cesta nevede. Tohle NE je třeba respektovat.

O mladých lidech se říká, že jsou nerozvážní, téměř 40 % z nich nepoužívá při prvním sexu žádnou ochranu. Jenže tohle platí i o starších a zkušenějších lidech, kteří mnohdy vychovávají právě ty mladé.

Napoprvé to asi nebude bůhvíco, je dobré se na to připravit, aby pak člověk nebyl zklamaný. Teprve vzájemné poznání a trpělivost udělá ze sexu opravdový zážitek. Ze začátku hoďte nějaké sexuální experimenty za hlavu, času na ně bude dost. Hlavně zapomeňte na stud a rozpaky týkající se postavy, jsou většinou nesmyslné. Kdyby partner nechtěl, tak vás v posteli nemá. Pokud vás to přece jen trápí, všechno se dá řešit tlumeným světlem či schováním pod deku.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies