Sexy poprsí - svůdný dekolt

Vaše poprsí se dá zpevnit cvičením. Ale znáte to. Ne vždy na něj máte čas nebo chuť. Tady je několik dalších tipů, jak si vylepšit dekolt a zachovat dekórum. Je to snadné.
Odhalené ženské poprsí

Sexy poprsí – jak šel čas

  • V roce 1890 se stala symbolem krásy silnější postava s větším pozadím, mohutným poprsím a ukázkově štíhlým pasem. Tak ženy nosily korzety a ty štíhlé musely tloustnou, aby splnily tento ideál.
  • Počátkem 20. století začaly ženy sportovat. Zlepšily fyzičku a shodily přebytečné kilogramy. Začaly být trendy vysoké, štíhlé a kostnaté ženy s plochým hrudníkem.
  • Ve 30. a 40. letech se opět do módy dostala žena s jemnými křivkami a oblým pasem.
  • Po válce přišla do kurzu vychrtlá Twiggy a spolu s ní drastické diety.

  • V dnešní době o sebe ženy velmi pečují a snaží se přiblížit pomyslným ideálům krásy. Přestaňte se trápit tím, jak velká máte prsa a udělejte něco pro to, aby byla hezká. Nikdo není dokonalý.

Svůdný dekolt – správné držení těla

Narovnejte se a hlídejte si držení těla. Hned se budete cítit lépe a budete si připadat vyšší. Břicho zastrčit, prsa ven – pravdivá slovní hříčka.

Sexy poprsí – masáž hrudníku

Dopřejte si zpevňující masáž. Pokapejte si dlaně olejem, pravou rukou opište vlnovku od levého prsu až ke klíční kosti. Masírujte vždy odspodu nahoru.

Svůdné poprsí – ovoce na dekolt - kolagen

Vitamín C a ovocné kyseliny podporují produkci kolagenu, odstraňují a vyhlazují nečistoty z kůže.

Recept na jablkový obklad

Nastrouhejte dvě jablka naneste je na dekolt a přikryjte vlhkým ručníkem. Nechejte působit 20 minut a dekolt opláchněte studenou vodou.

Sexy dekolt – sport

Při sportu trpí jemná kůže poprsí. Navíc je jasné, že jakékoli poskakování podporuje povadlost poprsí – gravitace funguje. Proto je důležité používat na sport výhradně pevnou, dobře padnoucí podprsenku – nejlépe přímo sportovní.

Svůdný dekolt – studená sprcha

Sprchujte se denně studenou vodou. Vyhladíte pleť, posílíte tkáň a vaše prsa budou ve formě. Nebo si potírejte poprsí kostkami ledu. Používejte vypínací nebo vyhlazovací krémy.

Sexy poprsí – jak zatočit s chloupky

Pokud vám kolem bradavek rostou nepěkné chloupky, nemějte strach a klidně je vytrhněte ve směru růstu a pokožku ošetřete krémem nebo pleťovým mlékem.

Pokud hubnete, zmenšují se vám i prsa. Proto si je většina modelek používá silikon. Takovéto postavy většinou nebývají přirozené. Netrapte se a buďte spokojená sama se sebou. Nepodléhejte trendům a volte přírodní metody.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies