Seznámení po internetu

Seznámení po internetu je jakési jednoduché, ale účinné řešení základní lidské potřeby, kterou je: nebýt sám/sama. Na rozdíl od běžného hledání poskytuje seznámení po internetu příjemné vzrušení.
Muž sedící u stolu s rukama na notebooku

Seznámení po internetu se oproti běžnému seznámení v mnohém liší. Vždyť už jen množství potenciálních partnerů překračuje běžné možnosti. Ke všemu internet nabízí i nejrůznější typy vztahů od flirtování, přes sex na jednu noc až po vážné známosti.


Mínusem seznámení po internetu je, že mizí možnost okamžité osobní reakce. Při seznamování, na které je většina z nás zvyklá, působí na člověka hlas, gesta, mimika, výraz očí i ta dobře známá chemie. Toto při seznámení po internetu zažít nemůžete.

Seznámení po internetu – jak si vybrat dobře

Proto aby seznámení po internetu fungovalo, tak jak má, jsou důležité pravdivé údaje. Toto mnoho lidí nerespektuje a své údaje záměrně zkreslují. Psychologové se domnívají, že si neuvědomují nebo nechtějí připustit, jací skutečně jsou.


Je jednoduché najít na internetu lidi, kteří mají rádi divadlo nebo dát dohromady milovníky zvířat, sportovce či turisty. Jak ale vyhovět těm, kteří chtějí dobře vypadajícího nebo inteligentního partnera? Nikdo z těch, co se seznamují přes internet, o sobě neprohlásí že jeho vzhled není nejlepší nebo že je nepříliš chytrý.


Tak co vlastně dělat, aby seznámení po internetu dopadlo podle Vašich představ? Asi nejdůležitější je hledat na správných internetových stránkách. Neztrácejte čas ani peníze brouzdáním po internetu a pokusy, které jsou předem odsouzené k nezdaru.

Seznámení po internetu – kdo je nejvíce vyhledáván

Je potvrzeno, že tak jak tomu je u běžného seznámení, tak i při seznámení po internetu si lidé hledají takové partnera, který by je obdivoval, uznával a v případě žen s dětmi, by miloval jejich dítě.

Seznámení po internetu – osobní schůzka

Jestliže se s někým po internetu seznámíte, nerozvíjejte dlouhodobý internetový kontakt. Pokud možno, tak se sejděte co nejdříve. Když jde o psaní e-mailů, jsou někteří lidé hodně přitažliví, ale jak je uvidíte, ztratíte zájem. V dnešní době je mnoho lidí, kteří jsou schopní se přes internet zamilovat. Potom začne pracovat fantazie a výsledkem bývá strach ze schůzky, ke které většinou ani nedojde.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies