Seznámení přes internet, aneb v čem muži nejčastěji lžou?

Hledáte toho pravého? Snažíte se jej najít na internetové seznamce? Pokud ano, dejte si pozor na podvodníky! V dnešním článku si povíme, v čem muži ženám při seznamování nejčastěji lžou.

Žena objímající muže

<!-- -->

„Jsem vysoký blondýn se sportovní postavou"

Mezi jednu z nejčastějších lží, se kterou se můžeme při seznamování přes internet setkat, patří popis postavy. Málokterý muž (ale také žena) nerad přiznává, že má o nějaké to kilo navíc. Většinou na svém profilu neuveřejní pro jistotu ani svůj portrét. V některých případech svou fotografii uveřejní, ovšem s dostatečným vylepšením (udělat z obtloustlejšího chlapíka díky grafickému programu sympatického sportovce, není příliš složité). V horším případě použijí tito jedinci fotografii někoho jiného. Může se Vám tak snadno stát, že na schůzku přijde někdo jiný, než jste očekávala. Někdy to může být milé překvapení, ve většině případů jde spíše o absolutní propadák. Co si budeme povídat, ať chceme nebo ne, vzhled hraje při seznamování velmi důležitou roli.

Ach ta plešatost...

Mnoho mužů nerado při seznamování přes internet také uvádí, že nejsou obdaření bujnou kšticí a že nemají na hlavě ani vlásek (případně jsou pouze částečně plešatí). Přeci jen, téměř každý muž se chce ženám líbit a nerad přiznává své vady na kráse. Přitom je velmi mnoho žen, kterým se právě plešatí muži líbí...

Kolik mi je let?

Často se také stává, že muži neuvádějí a nebo si záměrně ubírají (případně přidávají) léta, což ženy samozřejmě dělají také. Mladí muži si přidávají roky, starší muži spíše ubírají. Obvykle věk přizpůsobí požadovanému věku partnerky (mladík toužící po zralé ženě, si léta spíše přidává).

„Jsem láskou zklamaný romantik"

Na internetových seznamkách se také setkáme s muži, kteří mají na svém profilu napsáno, že jsou láskou zklamaní romantici, kteří hledají tu pravou. Nenechte se nalákat na sladké řeči o tom, že jste to právě Vy (zejména pokud jste se s dotyčným nesetkala osobně). Takové řeči berte s dostatečnou rezervou. Většinou se totiž jedná o „podvodníky", kteří se Vás snaží dostat tam, kde oni právě chtějí.

„Jsem úspěšným podnikatelem, který hledá lásku"

„Jsem úspěšným podnikatelem, který procestoval celý svět, ale stále nenašel tu pravou." I když to může znít velmi lákavě (která ženy by přeci neodolala movitému podnikateli, který jí může zajistit bezstarostný život a vše po čem touží - od oblečení, šperků až po luxusní dovolené), pozor na takovéto muže. Těch, co to myslí opravdu vážně, je na internetových seznamkách jako šafránu. Čím více se muži chlubí svými úspěchy (může se snadno stát, že Vás dotyčný jedinec místo shlédnutí sbírky motýlů pozve raději na shlédnutí jeho doktorátů z vysokých škol a nebo Vám míst básní začne recitovat firmy, ve kterých je majitelem a nebo spolumajitelem). Většinou se jedná o vychloubačné lháře s vysokým sebevědomím. Pozor na ně!

Pozor na podvodníky a ženáče!

Pozor si dejte také na ženaté muže, kteří většinou hledají povyražení na jednu noc. Už jen ten fakt, že zde hledají sex, aniž by o tom jejich polovička věděla, z nich dělá neupřímné jedince, kteří podvádí svou rodinu. Nevěřte ani slibům, že se kvůli Vám rozvede. O takové muže přeci nestojíte, ne? Pozor si také dejte na podvodníky, kteří brouzdají po internetové seznamce jen tak ze zábavy a mají v plánu si z někoho udělat legraci.

Chcete se seznámit přes internet? Pečlivě zvažte s kým půjdete na schůzku!

Pokud jste se rozhodla, že se seznámíte přes internet, pečlivě zvažte, co od svého protějšku vlastně očekáváte. Jste nezkrotná divoška a nebo nenapravitelná romantička? Hledáte muže, který zabezpečí rodinu a bude Vás hýčkat? Hledáte muže, se kterým zažijete skutečné dobrodružství? Hledáte muže, se kterým zažijete sex na jednu noc?

Předtím, než se se svým „vyhlédnutým" protějškem sejdete osobně, zkuste si dát rande přes webovou kameru. Můžete tak ušetřit nejen svůj čas, ale také zklamání, které by Vás mohlo čekat při osobní schůzce naslepo. Mějte vždy na paměti, že dotyčný nemusí mít vždy zrovna čisté úmysly. Pokud se tedy i přesto rozhodnete jít na schůzku, domluvte se s osobou Vám blízkou, aby Vás z povzdálí sledovala a v případě nějakého problému zasáhla.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies